Περί Μαρίνας ο λόγος Περί Μαρίνας ο λόγος
Οι αλήθειες πονάνε 📌Πέρυσι σε εκδήλωση στο πρώην Δημαρχείο Αμπελακίων ανακοινώσαμε την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης και τις ΔΩΡΕΑΝ συνδέσεις για τις περιοχές Φοίνικα... Περί Μαρίνας ο λόγος

Οι αλήθειες πονάνε

📌Πέρυσι σε εκδήλωση στο πρώην Δημαρχείο Αμπελακίων ανακοινώσαμε την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης και τις ΔΩΡΕΑΝ συνδέσεις για τις περιοχές Φοίνικα Αμπελάκια Σελήνια .

Την επόμενη μέρα βγήκαν να μας πουν ψεύτες , είπαν δεν θα γίνουν , είπαν μην ακούτε τίποτα .

Εδώ και ένα μήνα και οι τυφλοί βλέπουν τις μπουλντόζες.

📌Φέτος είδαν τον Χάρο (( Γενικός Διευθυντής Αποχέτευσης ΕΥΔΑΠ )) με τα μάτια τους ,

 όταν μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο τους απάντησε σε όλα , αφού πρώτα δεν ήθελαν να συζητηθεί το θέμα της Αποχέτευσης Αιαντείου .

Όταν έχεις δίκιο δεν ΚΡΥΒΕΣΑΙ . 

📌Σα να μην έφταναν όλα αυτά χθες ο Δήμαρχος ήρθε σε προφορική συμφωνία που μένει να επικυρωθεί απ’ το ανώτερο όργανο διοίκησης ενός Δήμου το ΔΣ , με τον αρμόδιο φορέα του ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ για άμεσες επενδύσεις .

Φυσικά για όσους ξέρουν αυτή την εταιρεία ή θέλουν για ένα λεπτό να ψάξουν την αλήθεια κατάλαβαν ότι τα πράγματα σοβαρεψαν απειλητικά για αυτούς και η μελέτη (ΣΚΟΠΙΜΌΤΗΤΑΣ) που έχει ετοιμαστεί από τα λεφτά της περιφέρειας για την προεκλογική εκστρατεία κάηκε πριν καν παρουσιαστεί ! 

Δυστυχώς οι προσωπικές φιλοδοξίες στέρησαν εκατομμύρια ευρώ απ’ το Νησί μας και στο τέλος έμεινε προίκα μια άχρηστη μελέτη που ευτυχώς δεν την έχουμε ανάγκη .

Αθανάσιος Αργ. Αλαΐσκας
Δημοτικός σύμβουλος 

error: Content is protected !!