Γ. Πατούλης: « Το ελληνικό επιχειρείν είναι πυλώνας ανάπτυξης. Θα το στηρίξουμε για περισσότερες θέσεις εργασίας, για να γυρίσουν πίσω τα λαμπρά νέα επιχειρηματικά μυαλά της χώρας» Γ. Πατούλης: « Το ελληνικό επιχειρείν είναι πυλώνας ανάπτυξης. Θα το στηρίξουμε για περισσότερες θέσεις εργασίας, για να γυρίσουν πίσω τα λαμπρά νέα επιχειρηματικά μυαλά της χώρας»
15/12/2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στην τελετή απονομής των  DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY της Ναυτεμπορικής, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης: « Το ελληνικό επιχειρείν είναι πυλώνας ανάπτυξης.... Γ. Πατούλης: « Το ελληνικό επιχειρείν είναι πυλώνας ανάπτυξης. Θα το στηρίξουμε για περισσότερες θέσεις εργασίας, για να γυρίσουν πίσω τα λαμπρά νέα επιχειρηματικά μυαλά της χώρας»

15/12/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην τελετή απονομής των  DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY της Ναυτεμπορικής, ο Περιφερειάρχης Αττικής

Γ. Πατούλης: « Το ελληνικό επιχειρείν είναι πυλώνας ανάπτυξης. Θα το στηρίξουμε για περισσότερες θέσεις εργασίας, για να γυρίσουν πίσω τα λαμπρά νέα επιχειρηματικά μυαλά της χώρας»

Σε μία λαμπρή εκδήλωση παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, υπουργών, εκπροσώπων κομμάτων, επιμελητηρίων και θεσμικών φορέων και πλήθους προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού κόσμου, απονεμήθηκαν τα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY, της εφημερίδας Ναυτεμπορική σε 38 Ελληνικές επιχειρήσεις, που διακρίθηκαν καθώς σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις τόσο σε επίπεδο μεγεθών και επενδύσεων όσο και σε επίπεδο απασχόλησης.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής της Ναυτεμπορικής Σ. Κτενάς. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Περιφερειάρχης απένειμε βραβεία σε επιχειρηματίες που διακρίθηκαν μεταξύ των οποίων και στον Γιώργο Γεράρδο, ιδρυτή της «Πλαίσιο Computers» και Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, τον οποίο συνεχάρη θερμά για την επιτυχία και την πορεία της εταιρείας του.

Βραβεία απένειμαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Α. Γεωργιάδης, ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Χαρίτσης και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου.  

Γ. Πατούλης: « Θα είμαστε στο πλευρό της υγιούς επιχειρηματικότητας»

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι η υγιής επιχειρηματικότητα είναι συνώνυμο της ανάπτυξης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: « Σε αυτό που πρέπει να εστιάσουμε ως χώρα είναι το πώς θα μπορέσουμε να διαμορφώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες και ευκαιρίες, ώστε να συμβάλλουμε στη διεύρυνση των θέσεων εργασίας, αλλά και στο πώς θα κρατήσουμε τους νέους μας εδώ και πως θα δώσουμε κίνητρα προκειμένου τα λαμπρά επιχειρηματικά μυαλά που έφυγαν στο εξωτερικό, να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια ο κ. Πατούλης συνεχάρη τη Ναυτεμπορική και τους διοργανωτές της εκδήλωσης, επισημαίνοντας πως «εδραιώνεται ένας θεσμός που επιβραβεύει και παράλληλα προβάλλει στην κοινωνία το σημαντικό έργο που επιτελείται από τις πιο δραστήριες και επιτυχημένες επιχειρήσεις στη χώρα».

 «Ο επιχειρηματικός κόσμος της Ελλάδας, είναι η εγγύηση για την ανάπτυξη της χώρας, για την ευδαιμονία της κοινωνίας, για την απορρόφηση όλων των κραδασμών που προκαλούν στην εθνική οικονομία οι δυσμενείς διεθνείς συγκυρίες που δοκιμάζουν τις αντοχές μας τα τελευταία χρόνια» σημείωσε και πρόσθεσε κλείνοντας : « Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Περιφέρεια Αττικής θα στηρίζει με κάθε τρόπο την προσπάθεια για την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, αυτόν τον πυλώνα σταθερότητας και προοπτικής για τη χώρα».

Γραφείο Τύπου

error: Content is protected !!