Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Οι σύλλογοι δεν θα αφήσουμε να γίνουν πεδίο αντιπαράθεσης Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Οι σύλλογοι δεν θα αφήσουμε να γίνουν πεδίο αντιπαράθεσης
Όπως ξεκαθάρισε την Κυριακή και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στον απολογισμό του απερχόμενου Δημάρχου η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί, επιβλέπει και εγκρίνει χρηματοδοτήσεις για... Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Οι σύλλογοι δεν θα αφήσουμε να γίνουν πεδίο αντιπαράθεσης

Όπως ξεκαθάρισε την Κυριακή και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στον απολογισμό του απερχόμενου Δημάρχου η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί, επιβλέπει και εγκρίνει χρηματοδοτήσεις για 300 κοινωνικές δομές.

Οι αποφάσεις υπογράφονται από τον Περιφερειάρχη Αττικής και όχι από το Υπ. εργασίας . Η χρηματοδότηση γίνεται από τη ΣΑΕ της Περιφέρειας και όχι από τη ΣΑΕ του Υπουργείου. Η διαχείριση γίνεται από τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας και όχι του Υπουργείου.

Τώρα πως ένας δικαιούχος, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο τα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια στην Περιφέρεια , υποβαθμίζει το ρόλο και έργο της Περιφέρειας και εκθειάζει το ρόλο του Υπουργείου, μπορεί να το εξηγήσει μόνο ο (πραγματικός) συντάκτης αυτού του δελτίου τύπου.

Επίσης η Περιφέρεια Αττικής δεν επιχορηγεί από ίδιους πόρους τα ιδρύματα αλλά από μεταβιβαζόμενες πιστώσεις και από 10.000 ευρώ περίπου που έπαιρνε ο Σύλλογος φίλων και γονέων ΑΜΕΑ Σαλαμίνας όταν αναλάβαμε έφτασε η επιχορήγηση 29.600 ευρώ!!

Οι σύλλογοι δεν θα αφήσουμε να γίνουν πεδίο αντιπαράθεσης. Τους θέλουμε μαζί μας και θα σταθούμε δίπλα τους με σεβασμό στα μέλη τους και στις διοικήσεις τους.

Και τώρα και μετά.

Την επόμενη ημέρα στο Δήμο Σαλαμινας θα υπάρχει ίση αντιμετώπιση απέναντι σε όλους τους συλλόγους χωρίς διακρίσεις, χωρίς τους δικούς μας και τους άλλους…

Όποια μέλη των διοικήσεων τους θέλουν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και επιζητούν αντιπαραθέσεις χρησιμοποιώντας ως όχημα τους συλλόγους θα ακολουθήσουν μόνοι τους αυτό τον δρόμο.

Όσο για αυτά που άκουσε ή του είπαν του απερχόμενου Δημάρχου στους διαδρόμους ή στο αυτί, τα έργα που είναι και δεν είναι της Περιφέρειας Αττικής εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε καθημερινά.

Ραντεβού στο Βουρκάρι.

error: Content is protected !!