Σ’ ένα λαμπερό κλίμα φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως Σ’ ένα λαμπερό κλίμα φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως
20/12/2022                                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ’ ένα λαμπερό κλίμα φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως «Χριστούγεννα στο πάρκο μας- Εδώ... Σ’ ένα λαμπερό κλίμα φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως

20/12/2022     

                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σ’ ένα λαμπερό κλίμα φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως

«Χριστούγεννα στο πάρκο μας- Εδώ ΠΑΡΚάρει η χαρά»-Δωρεάν για τους πολίτες όλες οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου

Γ. Πατούλης: « Από το Πάρκο της καρδιάς μας στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για μία καλύτερη χρονιά. Η Αττική γιορτάζει και «ανοίγει» την αγκαλιά της για τους πολίτες»

Σ’ ένα λαμπερό εορταστικό  κλίμα, παρουσία δεκάδων μικρών και μεγάλων επισκεπτών, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Πεδίο του Άρεως, στέλνοντας τις ευχές του για υγεία, ευημερία και μία καλύτερη και πιο αισιόδοξη χρονιά σε όλους τους πολίτες της Αττικής.

Υπενθυμίζεται πως με κεντρικό σύνθημα «Εδώ ΠΑΡΚάρει η χαρά», στο θεματικό πάρκο στο Πεδίο του Άρεως διεξάγονται διαφόρων ειδών εκδηλώσεις, όπως θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, συναυλίες, καλλιτεχνικά εργαστήρια, θέαμα με σαπουνόφουσκες, μαθήματα χορού, ενώ εκεί  βρίσκεται και ο Άγιος Βασίλης που  μοιράζει δώρα.

Όλες οι δράσεις και εκδηλώσεις είναι δωρεάν για τους πολίτες και θα πραγματοποιούνται μέχρι και την μέχρι την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε στο Πάρκο η φιλαρμονική ορχήστρα και η χορωδία της Περιφέρειας Αττικής, ψάλλοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Νωρίτερα ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στην υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά που έχει στηθεί εντός του Πεδίου του Άρεως και να ανταλλάξει ευχές με πωλητές αλλά και πολίτες. Να σημειωθεί ότι στις εκδηλώσεις συμμετείχε και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής, προσφέροντας εδέσματα και γλυκά στους επισκέπτες.

Παρόντες στην εκδήλωση φωταγώγησης του Δέντρου ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Χ. Ρώμας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Αν/άπτυξης Γ. Βλάχος, η Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μ. Κουρή, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Α. Αυγερινός,  οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Θ. Κουτσογιαννόπουλος, Σ. Μελάς, Χ. Αλεξανδράτος και Φ. Καλογήρου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ Περιφέρειας Αττικής Ν. Παπαγεωργίου, ο Διευθυντής Λαϊκών Αγορών της Αττικής Χ. Πασβαντίδης, η σύμβουλος του Περιφερειάρχη σε ζητήματα αθλητισμού Χ. Γαλανοπούλου.

Χαιρετίζοντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων ο κ. Πατούλης ευχήθηκε σε όλους τους πολίτες υγεία και ευημερία, επισημαίνοντας  πως αυτή η χρονιά  που μπαίνει και σηματοδοτεί την έναρξη της εποχής μετά την πανδημία, θα είναι μία χρονιά  επανεκκίνησης. « Καλούμε όλους τους πολίτες εδώ στο Πεδίο του Άρεως, στο πάρκο της καρδιάς μας να έρθουν και να απολαύσουν εντελώς δωρεάν το πλούσιο  πρόγραμμα εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής» ανέφερε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: « Με ενότητα, αλληλεγγύη, πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά  μας. Για να χτίσουμε μία Αττική η οποία θα η πρώτη Περιφέρεια της χώρας και Περιφέρεια-Πρότυπο σε όλη την Ευρώπη. Αυτό το όραμα υπηρετούμε και για αυτό εργαζόμαστε με όλα τα στελέχη μας καθημερινά. Η Αττική είναι πια ένα μεγάλο εργοτάξιο με  μικρά  και μεγάλα αναπτυξιακά  έργα σε κάθε γωνιά της. Πολύ σύντομα θα είναι μία άλλη Αττική, μία Περιφέρεια σύγχρονη, λειτουργική, μία Περιφέρεια στην οποία οι πολίτες θα απολαμβάνουν να ζουν. Σήμερα ανάβουμε τα φώτα του δέντρου μας, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς σε όλους τους πολίτες».

Κλείνοντας ευχαρίστησε θερμά τη φιλαρμονική και τη χορωδία της Περιφέρειας Αττικής, επισημαίνοντας πως θα τη στηρίξει για να ανοίξει και άλλο τα φτερά της.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση στο παρακάτω link:

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στο Πεδίο του Άρεως

Γραφείο Τύπου

error: Content is protected !!