Merry Christmas party από το Κέντρο Πολιτισμού “Αργώ” Merry Christmas party από το Κέντρο Πολιτισμού “Αργώ”
Merry Christmas party Το κέντρο πολιτισμού Αργώ στις 21 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιησε την χριστουγεννιατικη γιορτή των τμημάτων του και παρουσίασε φαντασμαγορικό μουσικοχορευτικό θέαμα στο... Merry Christmas party από το Κέντρο Πολιτισμού “Αργώ”

Merry Christmas party

Το κέντρο πολιτισμού Αργώ στις 21 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιησε την χριστουγεννιατικη γιορτή των τμημάτων του και παρουσίασε φαντασμαγορικό μουσικοχορευτικό θέαμα στο Μουσείο Αλιείας Περάματος.

Τα μελη της Αργω εκλεψαν την παρασταση με τις χορευτικες τους ικανοτητες και την θαυμάσια σκηνική παρουσία!!!!!

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, του Διεθνούς οργανισμού international action art και του Συλλόγου Lanassa.org for child with cancer. Ο πρόεδρος του Ομίλου κυριος Ιωάννης Μαρωνίτης προσέφερε δώρα και γλυκίσματα για όλα τα παιδιά του κέντρου πολιτισμού «Αργώ».

Η Πρόεδρος της Λανασσα κυρία Χριστίνα Λαζαρίδου βράβευσε την πρόεδρο του κέντρου πολιτισμού Αργώ για την συνεισφορά, υπέρ παιδιών που μάχονται και πρόσφερε δώρα για ολα τα παιδιά της Αργώ καθώς και ένα πλήρες φαρμακείο δωματίου!!!!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ κύριος Μαρκόπουλος Δημήτρης, η κυρία Ελένη Πετρακα γραμματεία προγράμματος στον τομέα υγείας της Ν.Δ, ο κύριος Δημήτρης Γκανάς και η κυρία Αλεξάνδρα Γκανά, η κυρία Χριστίνα Λαζαρίδου προεδρος της Λανασσα, η αγαπητη σε ολους μας Αντωνια εκπρόσωπος της Unesco Πειραιώς και νήσων!!

Θερμες ευχαριστιες στον φούρνο “Φεκα” για τα υπέροχα μελομακάρονα, στον κύριο Παναγιώτη Σολωμό για τα μελομακάρονα και κουραμπιέδες, στην οικογένεια Μποστανιδη για τα υπέροχα χειροποίητα μπισκοτάκια, στην κυρια Ιωαννα Καρασαββα και στην Κυρια Αννα Παπαδοπουλου που εφτιαξαν ολα τα χειροποιητα δωρα που δοθηκαν. Εγκάρδιες ευχαριστιες σε ολους τους δασκάλους για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διεξαγωγή της εκδήλωσης.

error: Content is protected !!