Παραιτήθηκε η Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη από Αντιπεριφερειάρχης Νήσων. Παραιτήθηκε η Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη από Αντιπεριφερειάρχης Νήσων.
Σύμφωνα με ανακοίνωσή της η υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας Κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη ζήτησε από τον Περιφερειάρχη την απαλλαγή από τα καθήκοντα της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων. Η... Παραιτήθηκε η Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη από Αντιπεριφερειάρχης Νήσων.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της η υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας Κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη ζήτησε από τον Περιφερειάρχη την απαλλαγή από τα καθήκοντα της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων.

Η ανακοίνωσή της:

“Μετά την ανακοίνωση μου ως υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας, ζήτησα από τον Περιφερειάρχη Αττικής να με απαλλάξει από τα καθήκοντα της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, ώστε να μπορώ να αφοσιωθώ εξ’ολοκλήρου και με συνέπεια στον αγώνα για να αλλάξουμε την Σαλαμίνα. Υπηρέτησα, θέλω να πιστεύω, με αφοσίωση και υπευθυνότητα την θέση της Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Νήσων. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Περιφερειακούς συμβούλους, την παράταξη μου και τα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής για την άψογη συνεργασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους Δημάρχους που μαζί δουλέψαμε για την περιφερειακή μας ενότητα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν με την ψήφο τους και όχι μόνο. Θα ήθελα να παρακαλέσω τους φίλους μου και όσους με στήριξαν εκτός Σαλαμίνας να καταλάβουν την απόφαση μου. Άλλωστε πάντα υπερασπίστηκα χωρίς διακρίσεις τα συμφέροντα όλης της Αντιπεριφέρειας. Η Σαλαμίνα καθόρισε και καθορίζει την ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση. Η θέση μου ως Αντιπεριφερειάρχης Νήσων μου έδωσε την εμπειρία ώστε να φανώ χρήσιμη στον τόπο μου. Συνεχίζω από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου να τιμώ την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι πολίτες της ΠΕ Νήσων.”

error: Content is protected !!