Νέος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων ο Σταύρος Βοιδονικόλας. Η πρώτη του δήλωση Νέος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων ο Σταύρος Βοιδονικόλας. Η πρώτη του δήλωση
Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για την μεγάλη τιμή να με ορίσει χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Νήσων από 1η Ιανουαρίου έως τέλος... Νέος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων ο Σταύρος Βοιδονικόλας. Η πρώτη του δήλωση

Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για την μεγάλη τιμή να με ορίσει χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Νήσων από 1η Ιανουαρίου έως τέλος του 2023!

Έχω απόλυτη συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης των νέων μου καθηκόντων και υπόσχομαι να συνεχίσω με σεμνότητα και διάθεση συνεργασίας με όλους ανεξαιρέτως τους δημάρχους της ενότητας το σπουδαίο έργο που έχει παραχθεί απ’ την προκάτοχο συνάδελφο μου!

Θερμά συγχαρητήρια και σε όλους τους συναδέλφους περιφερειακούς συμβούλους για την ανάληψη καθηκόντων αντιπεριφερειάρχη και εντεταλμένου, ιδιαιτέρως στην αγαπημένη συνάδελφο Αγγελάκη Δήμητρα που με διαδέχεται στην Διεύθυνση Αγροτικής Πολιτικής!

Αποχωρώ από την πολιτική ηγεσία της Διεύθυνσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας υπερήφανος για το μεγάλο έργο που παράχθηκε επί 3,5 χρόνια χάριν της άριστης συνεργασίας μου με τους άξιους συνεργάτες μου γεωπόνους και κτηνιάτρους!

Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία και διάθεση προσφοράς!Μοναδικό μας μέλημα η καλυτέρευση των συνθηκών ζωής για τους συμπολίτες μας!

error: Content is protected !!