Περί Κέντρου ΝΕΟΤΗΤΑΣ,   μικροψυχίας ο λόγος. Περί Κέντρου ΝΕΟΤΗΤΑΣ,   μικροψυχίας ο λόγος.
Αλαϊσκας ΑθανάσιοςΠρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού ΑΚΟΙΠΟΠ Ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοσιογράφος κ. Καπετανάκης κατηγορεί την Δημοτική αρχή για την κατασκευή του πρώτου gympark στο... Περί Κέντρου ΝΕΟΤΗΤΑΣ,   μικροψυχίας ο λόγος.

Αλαϊσκας Αθανάσιος
Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού ΑΚΟΙΠΟΠ

Ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοσιογράφος κ. Καπετανάκης κατηγορεί την Δημοτική αρχή για την κατασκευή του πρώτου gympark στο νησί μας.

Εννοείται πως δεν μας προξενεί καμία εντύπωση αυτή η αντίδραση καθώς τα likes στα social και ο ενθουσιασμός του κόσμου ήδη από την πρώτη μέρα έφεραν ζαλάδα στο απέναντι {πολιτικό στρατόπεδο} που  υπερασπίζεται.

Γράφει λοιπόν:

  • Στήθηκε γυμναστήριο σε εξωτερικό χώρο

Όλα τα gym park στην Ελλάδα και στον κόσμο είναι για εξωτερικό χώρο.

Τα  GYM PARK αποτελούν το μεγαλύτερο δίκτυο υπαίθριων γυμναστηρίων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Βασικός στόχος ενός αθλότοπου GYM PARK είναι η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και η ανέξοδη άθληση των πολιτών ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας.

Θα τα βρεις σε πάρκα, άλση, πλατείες, παραλίες, αθλητικούς χώρους και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς αρκεί το σημείο να είναι υπαίθριο.

  • Συγκρίνει την κατασκευή και την αντοχή ενός gympark με τις παιδικές χαρές και αφήνει υπονοούμενο πως απ την στιγμή που βανδαλιζουν τις παιδικές χαρές αυτό θα γίνει και στο gym park .

Τα gym park διαθέτουν τα   ISO 9001 : 2015    ISO 14001 : 2015  ΕΛΟΤ 1801 : 2008 / OHSAS 18001 : 2007

  • Τρομοκρατεί τον κόσμο λέγοντας τι θα γίνει σε περίπτωση ατυχήματος

Τα GYM PARK πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας και είναι σχεδιασμένα να γυμνάζουν κάθε μυϊκή ομάδα του σώματος χωρίς επίβλεψη και χωρίς κανένα κίνδυνο τραυματισμού.

Όσον αφορά τα πικρόχολα σχόλια απ’ αυτούς που ονειρεύονται την θέση του προέδρου του ΑΚΟΙΠΟΠ , πως το δάπεδο είναι τσιμέντο κατευθείαν  απ’ την μπετονιέρα , θα τους ενημερώσω πως τα gym park τοποθετούνται πάνω σε χώμα πάνω σε μπετό πάνω σε άσφαλτο και παραθέτω Φώτο .

Τέλος λέει πως δεν έχουμε το πολιτικό σθένος να πούμε ποιανού είναι το έργο αυτό. 

Εδώ του προτείνω να κάνει λίγη υπομονή και τον προσκαλώ από τώρα οπότε γίνουν τα εγκαίνια, να έρθει για να μάθει όλη την αλήθεια .

Δεν είναι κακό κάποιος να μη γνωρίζει ένα αντικείμενο. Το κακό είναι να τρομοκρατεί και να παραπληροφορεί κατ εξακολούθηση.

Δεν μπορώ να φανταστώ στην εποχή της πληροφορίας ότι δεν μπήκε στον κόπο για ένα λεπτό να διαβάσει το επίσημο site  https://www.gympark.gr/   ώστε να του λυθούν ο όποιες απορίες.

Αγαπητέ Γρηγόρη ο κόσμος κουράστηκε τα ψέματα και την λάσπη .

Βλέπει καθημερινά βήμα-βήμα το νησί μας να αλλάζει και θα στείλει εκεί που έστειλε και την διοίκηση του μαύρου 2014, όσους προσπαθήσουν να μας ξαναγυρίσουν σε αυτό.

error: Content is protected !!