Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Το παραμύθι της απερχόμενης αρχής στο Δήμο καλά κρατεί… Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Το παραμύθι της απερχόμενης αρχής στο Δήμο καλά κρατεί…
Στην αρχή ήμουν η καλή νεράιδα, που αγαπούσα το νησί μου και έφερνα έργα. Μετά ήρθε η μεγάλη εποχή της ωραίας κοιμωμένης, της δημοτικής... Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Το παραμύθι της απερχόμενης αρχής στο Δήμο καλά κρατεί…

Στην αρχή ήμουν η καλή νεράιδα, που αγαπούσα το νησί μου και έφερνα έργα.

Μετά ήρθε η μεγάλη εποχή της ωραίας κοιμωμένης, της δημοτικής αρχής…Μετά από χρόνια ο καθρέπτης της αυταρέσκειας τους, των φωτογραφιών και της αυτοπροβολής, τους τάραξε τον ύπνο…Άρχισαν να μεγαλώνουν το ΝΗΣΙ τους αδιαφορώντας για το νησί της Σαλαμίνας!

Ζήτησαν από το μαγικό τους καθρέπτη να μην με εμφανίζει πουθενά και μετά ξεκίνησαν τα μαγικά φίλτρα.. Ήπιαν το μαγικό φίλτρο της λησμονιάς !Ξέχασαν την ύπαρξη μου ως Αντιπεριφερειάρχης και με την άψογη, όπως ανακοίνωναν συνέχεια, συνεργασία με τον Περιφερειάρχη προχωρούσαν όλα τα έργα..

Όταν ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου και διαπίστωσαν την στήριξη του κόσμου, ήπιαν το φίλτρο της κακίας, αμφισβήτησαν πλέον συνολικά την δράση της Περιφέρειας στην Σαλαμίνα, έμπλεξαν συλλόγους στο παραλήρημα αυτό και άλλα πολλά..

Και όταν ανακοίνωσα ότι για λόγους αρχής αλλά και ουσίας, ζήτησα την παραίτηση μου από την θέση της Αντιπεριφερειάρχη για να διεκδικήσω την Δημαρχία, ήπιαν το φίλτρο των παραισθήσεων..

Ξαφνικά μέσα στις αργίες των Χριστουγέννων και του νέου έτους, με ένα μαγικό τρόπο που μόνο στα παραμύθια υπάρχει, ξεκίνησαν τα έργα και η νεράιδα έγινε κακιά μάγισσα, που τον καημένο τον πρίγκηπα και τους ακόλουθους του τους κυνηγούσε τόσα χρόνια…Τα παραμύθια είναι ωραία, γιατί διεγείρουν την φαντασία των παιδιών.

Εδώ όμως μιλάμε για τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας!!Μιλάμε για το τόπο μας !! Βγείτε από το παραμύθι σας!!Μην υποτιμάτε πια άλλο τους Δημότες της Σαλαμίνας και φερθείτε επιτέλους με σοβαρότητα για τους λίγους μήνες που σας απομένουν !

Εδώ είμαστε με χρονοδιαγράμματα, αποφάσεις και όχι με καφενόβιες λογικές διασποράς φημών, να ρίχνουμε καθημερινά φως στα Fake news που διασπείρετε !

Για το Ψηφιακό Μουσείο που χρηματοδοτεί το ΠΕΠ Αττικής:-Η Πράξη εντάχθηκε στις 09/12/2021 με κωδικό mis 5132739, βάσει της με Α/Α 4711 πρόσκλησης (ΑΤΤ128) της ΕΥΔ. Προγράμματος “Αττική”.-

Η Δημόσια Δαπάνη (ΤΔΠ) ανέρχεται σε 920.000,00€ όσο και η επιλέξιμη.

Δόθηκε προέγκριση Δημοπράτησης στις 18/07/2022.-

Η αποστολή της δημοσίευσης στης ΕΕΕΕ της διαγωνιστικής διαδικασίας έγινε στις 27/8/2022, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 31/8/2022.

Μετά και την έγκριση των Πρακτικών του διαγωνισμού ΑΑ Απόφ. ΟΕ Δήμου Σαλαμίνας 301/18.11.2022, κατόπιν αιτήματος του δικαιούχου, δόθηκε από την ΕΥΔ Προγράμματος “Αττική” προέγκριση για την υπογραφή της σύμβασης στις 20/12/2022.

Τώρα για το κέντρο Νεότητας και τον προαύλιο χώρο με τα μηχανήματα εκγύμνασης, που χρηματοδοτούνται επίσης από την Περιφέρεια Αττικής, ξεχάσατε άλλη μια φορά να το αναφέρετε…Δεν πειράζει όμως εδώ είμαστε να σας το θυμίζουμε αυτό και όλα τα αλλά έργα!

error: Content is protected !!