Κοπή βασιλόπιτας της ΕΑΑΣ Κοπή βασιλόπιτας της ΕΑΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΕΑΑΣ)ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ – ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο παραλιακό κέντρο “Κοντρορόκος” της Σαλαμίνος.... Κοπή βασιλόπιτας της ΕΑΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΕΑΑΣ)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ – ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο παραλιακό κέντρο “Κοντρορόκος” της Σαλαμίνος. Την πίττα ευλόγησαν ο εφημέριος του Ναυστάθμου Σαλαμίνος Αρχιμανδρίτης π Αλέξιος Ιστρατόγλου (Σχης Στρατιωτικός Ιερέας) και ο προϊστάμενος του ιερού ενοριακού ναού Αγίου Νικολάου Σαλαμίνος Αρχιμανδρίτης π Αλέξιος Δημητριάδης. Τους παρευρισκόμενους προσφώνησε ο Πρόεδρος του ΤΣ του Παραρτήματος, Υπτγος εα Βασίλειος Μήττας.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Σαλαμίνος Γεώργιος Παναγόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, οι επίτιμοι Α/ΓΕΝ και πρώην ΥΦΕΘΑ Ναύαρχος εα Δημήτριος Ελευσινιώτης ΠΝ, Α/ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αντιναύαρχος εα Χρήστος Δελημιχάλης ΛΣ, και Δντής Τεθωρακισμένων Αντγος εα Χρήστος Χαριτούδης, από το Παράρτημα Σαλαμίνος της ΕΑΑΝ ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Υποναύαρχος (Μ) εα Γεώργιος Κουτσούκος ΠΝ και ο Γραμματέας Πχης (Ε) εα Νικόλαος Γραμματικός ΠΝ, οι πρώην Πρόεδροι του ΤΣ του Παραρτήματος Σαλαμίνος της ΕΑΑΣ, Αντγος εα Αλέξανδρος Πάλλας και Ταξχος εα Μιχάλης Κορρός (νυν Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Σαλαμίνος) και υπέρ τα 50 άτομα, μέλη και φίλοι του Παραρτήματος Σαλαμίνος της ΕΑΑΣ μετά συζύγων.



Τα φλουριά στις δύο πίττες, που συνοδεύονταν από αντίστοιχα δώρα-βιβλία, κέρδισαν η Κα Αθηνά σύζυγος του Δημάρχου Σαλαμίνος Γ Παναγόπουλου και ο Γραμματέας του Συμβουλίου του Παραρτήματος Σαλαμίνος της ΕΑΑΝ Πχης (Ε) εα Ν Γραμματικός ΠΝ.



error: Content is protected !!