Κοπή πίτας του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας Κοπή πίτας του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας
Στις 18/1/2023 πραγματοποιηθηκε η κοπη της βασιλοπιτας για τους εργαζομενους του 1ου και 2ου Κεντρου Υγειας Σαλαμινας. Μας τιμησαν με την παρουσια τους ο... Κοπή πίτας του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας

Στις 18/1/2023 πραγματοποιηθηκε η κοπη της βασιλοπιτας για τους εργαζομενους του 1ου και 2ου Κεντρου Υγειας Σαλαμινας.

Μας τιμησαν με την παρουσια τους ο βουλευτης της ΝΔ Β Πειραια Δημητρης Μαρκοπουλος,οι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ Κος Τρυφων Αλεξιαδης και η εκπροσωπος της Κυριας Κασιματη, η κυρια Αγγελικη Φουρικη εκπροσωπωντας την ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, η πρωην Αντιπεριφερειαρχης Νησων και υποψηφια Δημαρχος Σαλαμινας Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη ο υποδιοικητης της 2ης ΔΥΠΕ Κος Περικλης Αλεβιζος, δημοτικοι και κοινοτικοι συμβουλοι Ιωάννης Σκιαθίτης , Υβόνη Αραβανή και Ιωάννα Κανάκη.

Ευχαριστω ολους τους εργαζομενους για την συνεργασια και την πολυτιμη βοηθεια τους στις δυσκολες συνθηκες που χρηζουν αλλαγη ροτας στις μεταρρυθμισεις που αφορουν την Υγεια ωστε τα κεντρα Υγειας και ειδικα το ΚΥ Σαλαμινας να καταστει πιο λειτουργικο και προσβασιμο σε οποιον το χρειαζεται.

Ανεφερα προσωπικα μετα απο ανασκοπηση των σοβαρων θεματων του ΚΥ Σαλαμινας οτι οι αρμοδιοι φορεις να μεριμνουν αμεσα για τις αναγκες του.

Αμεσως το επομενο διαστημα θα λειτουργει το μικροβιολογικο εργαστηριο και τις αργιες για να εξυπηρετειται ο πολιτης.

Ευχαριστουμε θερμα το Διαγνωστικο Κεντρο Medione Σαλαμινας και τον κ. Μιχάλη Γιαννακουλάκο που θα μας κανει Δωρεαν την ολοκληρωτικη ανακαινιση των κοιτωνων που αναπαυονται οι συναδελφοι.

Ευχαριστουμε τον Σεφ-Μαγειρα του Τζανειου Νοσοκομειου Ιάκωβο Απέργη για τις χειροποιητες βασιλοπιτες που μας εφτιαξε.

Σας ευχαριστω
Η Προεδρος της Διοικουσας Επιτροπης
ΤοΠΦΥ Σαλαμινας
Θεοχαρούλα Κοντούλη Νεφρολόγος

error: Content is protected !!