ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ
της Υβόνη ΑραβανήΔημοτική Σύμβουλος  Το υγειονομικό πρόβλημα, με τα λύματα στους δρόμους, συνεχίζεται εδώ και μήνες.  Αφού το αντλιοστάσιο λυμάτων αφέθηκε στο έλεος του... ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ

της Υβόνη Αραβανή
Δημοτική Σύμβουλος 

Το υγειονομικό πρόβλημα, με τα λύματα στους δρόμους, συνεχίζεται εδώ και μήνες. 

Αφού το αντλιοστάσιο λυμάτων αφέθηκε στο έλεος του Θεού, χωρίς ανάδοχο για την συντήρηση του, με αποτέλεσμα την καταστροφή του, η αδιαφορία και η αποσιώπηση από κάθε συζήτηση, από την δημοτική αρχή της Σαλαμίνας, συνεχίζεται.

Σαν κάτι που δεν αφορά τον δήμαρχο η Σαλαμίνα ζει καταστάσεις ντροπής κατ’εξακολούθηση, έχοντας ήδη μία απόφαση από το υγειονομικό η οποία καταδεικνύει τον σοβαρό υγειονομικό κίνδυνο των κατοίκων.

Χωρίς ίχνος ντροπής, ο δήμαρχος κος Παναγόπουλος αποδεικνύεται αδιάφορος και ελλιπής για να λύσει αυτό το τεράστιο πρόβλημα, αφού φρόντισε πρώτα να το δημιουργήσει.

Περιμένουμε λοιπόν την θέση της δημοτικής αρχής και του δημάρχου, ο οποίος μάλλον ζει κάπου αλλού διότι η στάση που κρατά δηλώνει ξεκάθαρα αδιαφορία.

Εδώ Κε Παναγόπουλε, , δε νομίζετε ότι οι μηνύσεις έπρεπε να πέφτουν βροχή; 

Ή πάλι θα κατηγορήσετε αντιπολίτευση και κατοίκους, ότι κάποιοι δυσκολεύουν το “έργο” σας, γιατί κάποιοι τους “πληρώνουν”;

Το μόνο σας μέλημα είναι να ρίχνετε λάσπη, προκειμένου να καλύψετε την ανεπάρκεια να ασκήσετε τα καθήκοντα σας. 

Η αγωνία σας για τις επόμενες εκλογές, σας κάνει να λειτουργείτε με “πασαλείματα” που τα ονομάζετε έργα και να αδιαφορείτε για τα πραγματικά προβλήματα.

 Όσο, εσείς φροντίζετε να μεγαλώνετε το ΝΗΣΙ σας, τόσο η Σαλαμίνα “μικραίνει”.

error: Content is protected !!