ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
του Δημήτρη Γκανά Από το Νοέμβριο 2022 , εδώ και δυο μήνες έχει ενημερωθεί ο Δήμος Περαματος για την αύξηση των αντικειμενικών αξιών της... ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

του Δημήτρη Γκανά

Από το Νοέμβριο 2022 , εδώ και δυο μήνες έχει ενημερωθεί ο Δήμος Περαματος για την αύξηση των αντικειμενικών αξιών της πόλης μας και είχε προθεσμία ως και εχθές να κάνει ένσταση στους αρμόδιους φορείς ώστε οι αξίες αυτές να μην αυξηθούν .

Μέχρι και εχθές , καμμία ενέργεια δεν είχε γίνει από τον Δήμο Περαματος παρά ένα κάλεσμα προ 2 ημερών για ΔΣ , κάτι που δεν έγινε εφόσον οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν εμφανίστηκαν . Έτσι , τελευταία στιγμή ( εχθές ) ξανά κάλεσαν τους δημοτικούς συμβούλους να συνεδριάσουν ώστε να αποφανθούν για το πώς θα κινηθούν .

Αλήθεια … τι θα καταφέρουν τελευταία στιγμή εφόσον η προθεσμία έληγε εχθές ; Η αντιπολίτευση είναι πάντα απούσα από τον Δήμο και εσκεμμένα δεν παρίσταται στα δημοτικά συμβούλια γιατί για την αντιπολίτευση προέχει το να μην τα καταφέρει η δημοτική αρχή άρα να χάσει η πόλη μας , ώστε να φανεί η αδυναμία της δημοτικής αρχής .

Και αυτός ήταν ο λόγος που δεν είχαν πάει στο προ 2 ημερών κάλεσμα για ΔΣ .Έχουμε λοιπόν μια δημοτική αρχή ανίκανη και επικίνδυνη μια που φέρνει τους δημότες σε δυσχερή θέση και μια αντιπολίτευση απούσα και ανέντιμη μια που εσκεμμένα δεν παρίστανται στα δημοτικά συμβούλια . Τι σημαίνει όμως αυτό για την προκειμένη περίπτωση ; Τι σημαίνει αύξηση αντικειμενικών αξιών ; Εκτός των αυξήσεων σε δημοτικά τέλη , ηλεκτρικό κλπ, για όλους τους Δημότες Περαματος , σημαίνει επίσης ότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης πολλοί συμπολίτες μας που έχουν χαμηλό εισόδημα !!!!!

Με την αύξηση των αντικειμενικών αξιών δεν θα δικαιούνται πλέον αυτό το επίδομα πολλοι από τους κατοίκους Περαματος που το δικαιούνταν ως και σήμερα . Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι δεν θα δικαιούνται μειώσεις στη ΔΕΗ καθώς και άλλες ελαφρύνσεις που έχουν λόγω του ότι παίρνουν αυτό το επίδομα . Είναι ανεπίτρεπτο και ανόητο αυτό που συμβαίνει και όσο είναι αυτοί οι επικίνδυνοι και ανεύθυνοι άνθρωποι στις θέσεις ευθύνης , δεν μπορούμε να διορθώσουμε τίποτα !!!!!!!!

error: Content is protected !!