Σχολείο Ουγκάντας το 1ο ΓΕΛ Σαλαμίνας Σχολείο Ουγκάντας το 1ο ΓΕΛ Σαλαμίνας
Γράφει η Μαλαματένια Μίχα Επειδή είναι ημέρες που επιλέγω να κρατάω τις φωτογραφίες αυτές στο κινητό μου, κι επειδή ως πρώην σύμβουλος της τ.... Σχολείο Ουγκάντας το 1ο ΓΕΛ Σαλαμίνας

Γράφει η Μαλαματένια Μίχα

Επειδή είναι ημέρες που επιλέγω να κρατάω τις φωτογραφίες αυτές στο κινητό μου, κι επειδή ως πρώην σύμβουλος της τ. Δημάρχου ήταν αναμενόμενο να κατηγορηθώ ότι εσκεμμένα κάνω αντιπολίτευση από την οποιαδήποτε άσχετη κυρία η οποία ουδέποτε έχει πατήσει το πόδι της στο 1ο Γενικό Λύκειο να δει την κατάσταση την οποία βρίσκεται θα την αφήσω να εκθέτει την αφέλεια της . Οι εικόνες των αιθουσών που κάνουν τα παιδιά μας μάθημα είναι οι παρακάτω.

Λοιπόν κυρία μου ΟΧΙ!

📌Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να χαρώ με την διάβρωση των κτιρίων και με την υγρασία που η παρουσία της είναι έντονη παντού.

📌Δεν μπορώ να χαρώ με τα σπασμένα τζάμια και τα κούφια ταβάνια όπου είναι ετοιμόρροπα να πέσουν όπως πέρσι συνέβη.

📌Δεν μπορώ να χαρώ με τις κουρελιασμένες κουρτίνες.

📌Ούτε με τις σπασμένες υδρορροές στις αίθουσες – κοντέινερ απ τις οποίες λείπουν κεραμίδια και έχει τοποθετηθεί ναύλον να μην εισχωρεί η βροχή .

📌Δεν μπορώ να χαρώ με τους νιπτήρες και τις βανες μέσα στις τουαλέτες και τα ποντίκια να κάνουν περίπατο.

📌Δεν μπορώ να βλέπω τα σίδερα από τα μπετόν να εξέχουν με κίνδυνο να γρατσουνιστούν παιδιά.

📌Δεν μπορώ να αντικρυζω τα φώτα οροφής να μην έχουν καπέλα και οι λάμπες φθορίου να κρατιούνται από σύρμα σκουριασμενο και οι πίνακες του ηλεκτροφωτισμού να είναι εκτεθειμένοι σε χέρια εφήβων .

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ κο ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΕΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΔΡΑΚΟΥΣ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ. Αυτό για μένα λέγεται ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ.

Για να τελειώνουμε αν δεν αντεχεται την κριτική όπως και τις αποδείξεις τα πυροτεχνήματακια σας περί Fake news όπως βλέπετε καταρρίπτονται από τις ακόλουθες φωτογραφίες.

Κι επειδή το ψέμα έχει » πιάσει ταβάνι» ο διευθυντής του 1ου Λυκείου επανειλλημένα έχει κάνει αιτήσεις οπως και προσπαθεί να έρθει σε επαφη με τον Αρχών του τόπου. Ο άνθρωπος ακόμα σε τοίχους μιλάει! Τα περί αγαστής συνεργασίας αυτά είναι ωραία να τα γράφετε σε εκθέσεις!

Υπάρχουν Λυκεια 2 ταχυτήτων ! Το γνωρίζετε! Και ξέρετε και το γιατί!

Ποσώς μ ενδιαφέρει η οποιαδήποτε πολιτική καριέρα ΚΑΝΕΝΟΣ εαν υπάρξει ΑΤΥΧΗΜΑ .

Από θαύμα πέρσι το αποφύγαμε !

error: Content is protected !!