ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΕΒΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΕΒΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ο και επιτυχημένος επιχειρηματίας ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΕΒΑΣ, έφυγε σήμερα από την ζωή, αφήνοντας πίσω του ωραίες αναμνήσεις, όσον... ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΕΒΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ο και επιτυχημένος επιχειρηματίας ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΕΒΑΣ, έφυγε σήμερα από την ζωή, αφήνοντας πίσω του ωραίες αναμνήσεις, όσον αφορά στο ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, του οποίου ήταν πρωτοστάτης στην ίδρυσή του, αλλά και συχνά αρωγός του. Ιδιαίτερα, όταν πρωτοξεκίνησε αυτό το θεατρικό σχήμα  και με μεγάλη αγάπη στήριξε τις πρώτες παραστάσεις του, μέσα από το 2ο ΤΕΙ Σαλαμίνας, ανεβάζοντας δύο πολύ σπουδαία θεατρικά έργα, τα “Σήμερον κρεμάται επί Ξύλου” και “¨Pub Εσπερανζα”, τόσο στο θέατρο των ΤΕΙ, όσο και στο Ευριπίδειο Θέατρο, αντίστοιχα, σε κείμενα και σκηνοθεσία Ντίνου Κουμπάτη.

Φίλος και μέλος του Διεθνούς Πολιτιστικού Οργανισμού “Το Καφενείο των Ιδεών”, είχε συμπαρασταθεί και στην “Φωνή της Σαλαμίνας” εφημερίδα-ραδιόφωνο στο ξεκίνημά τους και στην πρώτη περίοδο της έκδοσής της, πριν αυτή παραχωρηθεί στο Πολιτιστικό Κύτταρο Σαλαμίνας. Παράλληλα, είχε διατελέσει Πρόεδρος σε πολλά αθλητικά και πολιτιστικά Σωματεία της Σαλαμίνας, στα οποία επίσης είχε συμπαρασταθεί.

Για την δραστηριότητά του στο νησί και την προσφορά του στον χώρο των επιχειρήσεων, και σε αυτούς του αθλητισμού και του πολιτισμού, του είχε απονεμηθεί το Χρυσό Μετάλλιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου το 2014.

Στην οικογένειά του, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και διατηρούμε την μνήμη του, για όσα είχε προσφέρει στο νησί.

Ντίνος Σ. Κουμπάτης

error: Content is protected !!