Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι! Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!
Στα τρεισήμισι χρόνια που βρισκόμουν στην Αντιπεριφέρεια Νήσων, ΟΛΕΣ οι καταγγελίες, επώνυμες ή ανώνυμες, προωθήθηκαν αρμοδίως στις κατά νόμο υπεύθυνες αρχές. Καταγγελίες που είτε... Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!

Στα τρεισήμισι χρόνια που βρισκόμουν στην Αντιπεριφέρεια Νήσων, ΟΛΕΣ οι καταγγελίες, επώνυμες ή ανώνυμες, προωθήθηκαν αρμοδίως στις κατά νόμο υπεύθυνες αρχές. Καταγγελίες που είτε αφορούσαν παραβάσεις πολιτών, είτε ακόμα και δημόσιων φορέων. Διαχειριστήκαμε δεκάδες καταγγελίες, με ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, και εδώ με τη ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και την Νομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής για την υποστήριξη και την καθοδήγηση.

Καμία καταγγελία σε συρτάρι, καμία καταγγελία δεν κατέπεσε πουθενά, καμία καταγγελία δεν χάθηκε!!Ακολουθήσαμε τον νόμο και ό,τι προβλέπεται! Κλείσαμε τον κύκλο μας στην Αντιπεριφέρεια, χωρίς να ανοίξουμε άλλους κύκλους από παραβάσεις καθήκοντος!

Προτιμώ να ακούω τις εξωπραγματικές κατηγορίες από τον νυν και από πρώην Δημάρχους της Σαλαμίνας, ότι δεν έκανα τα στραβά μάτια σε καταγγελίες, που αφορούσαν μάλιστα και Υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας, παρά να καλούμαι για καταθέσεις!

Ειλικρινά αντιλαμβάνομαι τον φόβο του Δημάρχου και των υποστηρικτών του για την αλλαγή που έρχεται αλλά λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

Άραγε εσείς στον Δήμο Σαλαμίνας τις καταγγελίες πώς τις διαχειρίζεστε ;; Δυστυχώς οι όλες αναφορές στο ΔΣ εναντίον μου δείχνουν περίτρανα την λανθασμένη νοοτροπία που οφείλουμε να αλλάξουμε!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι πάνω από τον νόμο! ΟΛΑ στο φως και ΟΛΑ προς διερεύνηση!

Οι Δημότες στην Σαλαμίνα οφείλουν να ξέρουν, ότι όλα θα διερευνώνται και όλες οι καταγγελίες θα εξετάζεται από τους αρμόδιους φορείς. Δεν κάναμε μόνο ό,τι είναι νομικά ορθό αλλά και ό,τι είναι ηθικό!

Μιας και μιλάμε για ηθικό και ο Δήμαρχος μας κουνάει το δάκτυλο, γιατί δεν κρύψαμε την καταγγελία για τον Διαγωνισμό των led, μπορεί να μας πει αν είναι ηθικό η σύζυγος του, εκπροσωπώντας ιδιώτη, να αντιδικεί με τον Δήμο που εκπροσωπεί ο ίδιος ο Δήμαρχος;;

Μπορεί να μας πει πώς γίνεται οι ίδιοι άνθρωποι να παίρνουν συνέχεια απευθείας αναθέσεις;;

Αν νομίζετε ότι θα αποφύγετε τις συνέπειες των πράξεων σας, προσπαθώντας να παραπλανήσετε για άλλη μια φορά τους πολίτες είστε πολύ γελασμένοι!

error: Content is protected !!