Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια κε Αλαΐσκα Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια κε Αλαΐσκα
της Υβόνης Αραβανή Δημοτική Σύμβουλος  Κε Αλαΐσκα Θανάση. Στο δελτίο τύπου σας, σχετικά με την χρηματοδότηση των 1ου και 2ου ΓΕΛ Σαλαμίνας, προϋπολογισμού 562,385€... Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια κε Αλαΐσκα

της Υβόνης Αραβανή
Δημοτική Σύμβουλος 

Κε Αλαΐσκα Θανάση.

Στο δελτίο τύπου σας, σχετικά με την χρηματοδότηση των 1ου και 2ου ΓΕΛ Σαλαμίνας, προϋπολογισμού 562,385€ το οποίο χάθηκε, όπως παραδέχεστε (επιτέλους) και για το οποίο σας προειδοποίησε η τότε αντιπεριφερειάρχης Κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, με αναφορά της.

Θα αναφερθώ στα εξής, με πολύ απλά λόγια, τα οποία “ξεχάσατε”.

📌9/11/2020 καταθέσατε την αίτηση χρηματοδότησης.

22 μήνες αφού αναλάβατε και ΜΙΑ ημέρα πριν λήξει η διάρκεια υποβολής αιτήσεων.

ΟΛΙΓΩΡΙΑ-ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

📌20/1/2021 καταθέσατε αγωγή κατά δημοσίου, προκειμένου τα σχολικά κτίρια να έρθουν στην κατοχή του Δήμου, αφού σας ενημέρωσαν οι υπηρεσίες της περιφέρειας, ότι η υπεύθυνη δήλωση που στείλατε δεν καλύπτει το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ακούσουν άκουσον,

ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΔΉΛΩΣΗ

για να αποδείξει κάποιος ότι έχει ακίνητο στην ιδιοκτησία του.

ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΝΟΙΑ.

Και φυσικά η άγνοια αυτή ήταν ο καταλύτης προκειμένου να χαθούν τα χρήματα της ενεργειακής αναβάθμισης των ΓΕΛ Σαλαμίνας. 

Διότι, το ιδιοκτησιακό καθεστώς ήταν το πρώτο που έπρεπε να τακτοποιηθεί και όλοι γνωρίζουμε τη χρονοβόρα διαδικασία, που μεσολαβεί από την αγωγή έως την ημέρα εκδίκασης.

 Ένας δικηγόρος, δεν βρέθηκε να σας ενημερώσει;

Παρεμπιπτόντως, θυμήστε μου την επαγγελματική ιδιότητα του δημάρχου…

📌Ενώ οι υπηρεσίες της περιφέρειας σας ενημέρωναν με αλλεπάλληλα email  ως προς το επικείμενο κλείσιμο των εκκρεμών αιτήσεων χρηματοδότησης ,είναι ψευδές ότι ουδέποτε απαντήσατε, τηλεφωνικά ή με  email, παρόλο του ότι ο δήμαρχος προσπάθησε να υποστηρίξει ότι είχατε τηλεφωνική επικοινωνία;

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ;

📌Στο ΔΣ την 16/9/2022 ενώ η χρηματοδότηση ήταν χαμένη, όπως προειδοποίησε η Κα Αντιπεριφερειάρχης, κραυγάζατε ότι τίποτα δεν χάθηκε, γιατί τα είχατε “καλώς καμωμένα”.

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ; 

📌Όσον αφορά το κάλεσμα στο ΔΣ την 16/9/22, της Κας Αντιπεριφερειάρχη, οφείλατε να γνωρίζετε ότι δεν μπορούσε να παραστεί ,διότι το πρόγραμμα των Σαλαμινίων 2022, συντάχθηκε από τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής στα οποία ανήκουν ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού όπως και εκ του δελτίου τύπου της Περιφέρειας.

Εσκεμμένη προσπάθεια της μη παρουσίας της Κας Αντιπεριφερειάρχη, διότι γνωρίζατε τις απαντήσεις που θα σας έδινε;

Εσκεμμένη προσπάθεια να την εκθέσετε;

 Ή γνωρίζατε ΜΟΝΟ τα συνημμένα από το πρόγραμμα “ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2022”;

ΤΟΣΟ ΕΛΛΕΙΠΗΣ;

📌Θα μπορούσατε έστω, προκειμένου να μην χαθεί η χρηματοδότηση, να είχατε σκεφτεί να εντάξετε άλλο σχολικό κτίριο, με τακτοποιημένο το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Αλλά κι εκεί φανήκατε 

ΛΙΓΟΙ – ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ

Κι επειδή συνεχώς αναφέρεστε, πολύ συχνά στις προηγούμενες δημοτικές αρχές και στις ελλείψεις τους, να σας υπενθυμίσω ότι οι πρώην κρίθηκαν και πήγαν “σπίτι” τους και η ταύτιση των πεπραγμένων σας, ομοίως θα σας στείλει “σπίτι” σας.

Σήμερα είστε εσείς και όχι οι πρώην ούτε οι επόμενοι.

Δεν είχατε ποτέ την ευθιξία να παραδεχτείτε αλλεπάλληλα λάθη και παραλείψεις, τα οποία κόστισαν,  κοστίζουν και θα κοστίζουν για πολλά χρόνια στο νησί μας.

ΧΑΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΉΣΕΙΣ

ΛΥΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΊΟΥ 

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (βαμμένα βέβαια για την βιτρίνα)

ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ……..

Διότι πάντα φταίνε οι πρώην και οι επόμενοι.

Κι εσείς εκεί, υπερόπτες, χωρίς ποτέ μία ΣΥΓΝΩΜΗ στον πολίτη, που σας εμπιστεύτηκε και επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ να σας κρίνει, εσείς 

ΤΟΝ ΜΠΛΟΚΑΡΑΤΕ

ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΑΤΕ

ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑΤΕ

Αποκαλύφθηκε λοιπόν,  ότι εκτός απ’ τα τα ψέματα σας που έχουν κοντά ποδάρια, ότι έχετε και κοντή μνήμη.

 Όσο λοιπόν , εσείς αναλώνεστε στο να μεγαλώνετε το νησί σας, σε πυροτεχνήματα και σε γυαλιστερές φωτογραφίες προκειμένου κάποιοι ημέτεροι να αποθεώνουν το τίποτα, το ευτελές, εμείς θα είμαστε εδώ για να σας θυμίζουμε τα ψέματα και την παραπληροφόρηση που “πουλάτε” στους πολίτες που σας τίμησαν αλλά δεν τιμάτε όπως τους πρέπει, πάντα με στοιχεία, έγγραφα και ηχοακουστικά μέσα.

error: Content is protected !!