Το Μεγάλο Φαγοπότι της αναβάθμισης του οδοφωτισμού ξεκίνησε. Πλήρωνε κόσμε !! Το Μεγάλο Φαγοπότι της αναβάθμισης του οδοφωτισμού ξεκίνησε. Πλήρωνε κόσμε !!
Παρά την ύστατη έκκλησή μου και την προειδοποίηση να μην προχωρήσουν στη σκανδαλώδη και παράνομη σύμβαση που κυριολεκτικά θα αφαιμάξει τις τσέπες των δημοτών,... Το Μεγάλο Φαγοπότι της αναβάθμισης του οδοφωτισμού ξεκίνησε. Πλήρωνε κόσμε !!

Παρά την ύστατη έκκλησή μου και την προειδοποίηση να μην προχωρήσουν στη σκανδαλώδη και παράνομη σύμβαση που κυριολεκτικά θα αφαιμάξει τις τσέπες των δημοτών, ο Δήμαρχος και οι συν αυτώ προχώρησαν απτόητοι στην καταλήστευση των ανταποδοτικών του Δήμου προς όφελος του αναδόχου. Από τα 4 ερωτήματα που του έκανα

σε κανένα δεν απάντησε και κανένα δεν διέψευσε. Απεναντίας, ο Δήμαρχος με περίσσεια θράσους μας λέει ότι ο Δήμος θα εξοικονομεί 170.000€ ετησίως, μα δεν ντρέπεται καθόλου να λέει τόσα χοντρά ψέματα στον κόσμο;

Ο Γκέμπελς ήταν πιο διακριτικός στην παραπλάνηση της μάζας.

Η αλήθεια όμως είναι μία και μοναδική, μη επιδεχόμενη καμίας παρερμηνείας ούτε αμφισβήτησης.

Με τη σύμβαση που υπέγραψε ο κ. Παναγόπουλος, το συνολικό κόστος του οδοφωτισμού (αμοιβή αναδόχου + ΔΕΗ) για τα επόμενα 12 και χρόνια θα εκτιναχθεί στα 1.663.273 ευρώ ετησίως , από 767.000 ευρώ πού πληρώνει ετησίως ο Δήμος τα τελευταία 6 χρόνια, δηλαδή 900.000 ευρώ παραπάνω από ότι πλήρωνε, που σημαίνει ότι ο επόμενος/η Δήμαρχος θα είναι υποχρεωμένη αμέσως μετά τις Δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου να κάνει αύξηση των δημοτικών τελών κατά 116% προκειμένου να ισοσκελίσει το ισοζύγιο εσόδων/ εξόδων των ανταποδοτικών και να τύχει της έγκρισης του π/υ έτ.2014.Αν αυτό δεν είναι σκάνδαλο, αναρωτιέμαι τι άλλο μπορεί να είναι !!!Αγαπητοί συνδημότες, το 2019 εκλέξατε Δήμαρχο τον κ.Παναγόπουλο προσδοκώντας προφανώς ένα καλύτερο αύριο για σας και το νησί, και το “ευχαριστώ” του ήταν να σας ανταμείψει βάζοντας το χέρι βαθιά στην τσέπη σας, πέρα από την αλαζονική του συμπεριφορά. Μία με τα ραβασάκια των χρηματικών καταλόγων για την παράνομη προκαταβολή του 10% της εισφοράς σε χρήμα στους ιδιοκτήτες γης, την άλλη με την χρέωση του κόστους κατασκευής της αποχέτευσης Αιαντείου στους πολίτες και τώρα με την τεράστια αύξηση των δημοτικών τελών που θα σας επιβληθούν από 1/1/2024 τρίτωσε το κακό. Το επόμενο βήμα που πρέπει να περιμένετε είναι η κατάσχεση των λογαριασμών σας στις Τράπεζες και ο πλειστηριασμός της ακίνητης περιουσίας σας προκειμένου να εισπράξει τα χρήματά σας για την εξυπηρέτηση των επιζήμιων για το Δήμο συμβάσεων που έχει συνάψει. Κι αυτά που λέω δεν είναι όνειρα θερινής νυκτός, γιατί το απέδειξε με τη σύνταξη χρηματικών καταλόγων με τα οποία κανείς δεν παίζει.

Εγώ έκλεισα τον κύκλο μου με την ήττα μου στις εκλογές του 2019. Κι αν παρέμεινα στα έδρανα της αντιπολίτευσης, το έκανα για να διαφυλάξω τα συμφέροντά σας αφού οι περισσότεροι ξεπούλησαν και πρόδωσαν την εμπιστοσύνη σας πριν “αλέκτωρ λαλήσει τρις”. Σε λίγους μήνες, μετά από 21 συναπτά έτη στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου εκ των οποίων 5 ως Δήμαρχος, θα αποτελώ παρελθόν.

Δεν έχω συνεπώς κανένα προσωπικό ή πολιτικό κίνητρο, κι εκείνο που με δένει με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον είναι μόνο η αγωνία και η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγαλώνουν και τα εγγόνια μου.

Αν θέλετε λοιπόν να θυσιάσετε το κομπόδεμα και την περιουσία σας για χάρη του κ. Παναγόπουλου τότε ξαναψηφίστε τον για να σας στείλει στο συσσίτιο του Αγ. Ανδρέα.

Ισιδώρα Νάννου

​​​​Σαλαμίνα 5/1/2023

Επικεφαλής Δημ. Παράταξης

Τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

error: Content is protected !!