ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ένας ακόμα θάνατος συναδέλφου συνέβη σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου  στα Ελληνικά Ναυπηγεία του Ομίλου Σπανόπουλου στην Σαλαμίνα. Ο εργαζόμενος  που εργαζόταν... ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένας ακόμα θάνατος συναδέλφου συνέβη σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου  στα Ελληνικά Ναυπηγεία του Ομίλου Σπανόπουλου στην Σαλαμίνα. 
Ο εργαζόμενος  που εργαζόταν σε εργολαβικό συνεργείο στον χώρο των Ναυπηγείων για τον καθαρισμό των προπελών, όπως όλα δείχνουν υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα εργασίας του. 

Παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, όταν έφτασε το ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει, σημειωτέον με περισσότερη από μια ώρα καθυστέρησης καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο στην Σαλαμίνα, και τον μετέφερε στο εφημερεύον Νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου συναδέλφου που, κατά τραγική ειρωνεία, ο θάνατος του συνέβη την παραμονή της 24ωρης απεργίας στην Ν/Ζώνηγια την εφαρμογή των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας. 

error: Content is protected !!