Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Δεν χρειάζεται άγχος κύριε Αλαΐσκα. Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Δεν χρειάζεται άγχος κύριε Αλαΐσκα.
Ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη ” Η Σαλαμίνα μας με δύναμη και όραμα” της υποψήφιας Δημάρχου κας Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη απαντώντας στον Πρόεδρο του ΑΚΟΙΠΟΠ.... Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Δεν χρειάζεται άγχος κύριε Αλαΐσκα.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη ” Η Σαλαμίνα μας με δύναμη και όραμα” της υποψήφιας Δημάρχου κας Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη απαντώντας στον Πρόεδρο του ΑΚΟΙΠΟΠ. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Με αφορμή την ανάρτηση του προέδρου του ΑΚΟΙΠΟΠ ΝΠΔΔ, κ. Αλαΐσκα Θανάση έχουμε να σημειώσουμε τα εξής:

Δεν χρειάζεται άγχος κύριε Αλαΐσκα !Μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε στον δημόσιο διάλογο, που ανοίξαμε με τους συλλόγους και τα μέλη τους! Θα θέλαμε να μας στείλετε τα κριτήρια βάσει των οποίων ο Δήμος υποστηρίζει τους συλλόγους! Αν δεν έχετε κριτήρια, καλό είναι να αφήσετε την κοινωνία να λειτουργήσει….Κουράσατε….

Τώρα σχετικά με τον χαρακτηρισμό « παραιτηθείσα Αντιπεριφερειάρχης» που αναφέρει, θα ήταν έκπληξη για εμάς να γίνει αντιληπτό από ανθρώπους που βλέπουν τους μισθούς της τοπικής αυτοδιοίκησης ως λάφυρο, ότι δεν μπορείς να πληρώνεσαι για να ασκείς καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη και παράλληλα να είσαι υποψήφιος Δήμαρχος.Απλά δεν μπορείς!

Δεν είναι ηθικό, αντιβαίνει τους κανόνες που οφείλουμε να έχουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με την τοπική αυτοδιοίκηση!

error: Content is protected !!