Χοροεσπερίδα του ΣΦΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ Χοροεσπερίδα του ΣΦΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο18/2/2022 το βράδυ η ετήσια χοροεσπερίδα του ΣΦΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ στο ΓΕΥΣΙΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ στο Ρέστη! Παρέστησαν ο δήμαρχος του νησιού μας κ, Γιώργος... Χοροεσπερίδα του ΣΦΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο18/2/2022 το βράδυ η ετήσια χοροεσπερίδα του ΣΦΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ στο ΓΕΥΣΙΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ στο Ρέστη! Παρέστησαν ο δήμαρχος του νησιού μας κ, Γιώργος Παναγόπουλος, η τέως αντιπεριφερειάρχης Νήσων και υποψήφια δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου -Μπόγρη, η βουλευτής Β’ Πειραια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Νίνα Κασιμάτη, ο πρόεδρος ΑΚΟΙΠΟΠ κ. Θανάσης Αλαίσκας, ο αντιδήμαρχος Αμπελακίων κ. Στέλιος Γκίνης, η πρόεδρος της Δ.Ε Αμπελακίων κ. Σταυρούλα Μαγιάτη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Αλαισκας, -η δημοτική σύμβουλος κ. Υβόνη Αραβανή, καθώς και ο διοικητής πυροσβεστικής κ. Παναγιώτης Αράπης.

Αυτό το άμορφο βράδυ δόθηκε στο σύλλογο η ευκαιρία να τιμήσουμε τον ιατρό καρδιολόγο κ.Μιχάλη Λιβανό υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στην Β’ Πειραιά που βοηθά με την επιστημονική του κατάρτιση τον σύλλογο. Τον χορηγό του συλλόγου και ιδιοκτήτη της ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ κ.Γιάννη Ιντα για την μεγάλη βοήθεια που παρέχει στον σύλλογο καθώς και τον κ. Παναγιώτη Αγριανίτη ιδιοκτήτη της καφετέριας ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ. Επίσης βραβεύτηκαν για την προσφορά τους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μας κ. Μιχάλης Γατης,- κ. Βασίλης Κεχαγιάς καθώς και ο κ. Θεόδωρος Ροιδοδήμος, ο οποίος είναι και ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΥ. Η διασκέδαση συνεχίστηκε με την εκπληκτική ορχήστρα του ΓΕΥΣΙΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ και τις άμορφες ερμηνείες του Λάζαρου Πολίτη!

Ο σύλλογος ευχαριστεί πολύ τους φίλους του ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΥ που τον τίμησαν σε αυτήν την μοναδική βραδιά με την παρουσία τους!

error: Content is protected !!