ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ  Το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας παρενέβη σήμερα Τρίτη 21... ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

 Το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας παρενέβη σήμερα Τρίτη 21 /02 στην επιχείρηση των Ναυπηγείων Σπανόπουλου προκειμένου να μπλοκάρει την προσπάθεια της επιχείρησης για υπογραφή Ατομικών Συμβάσεων Εργασίας.



Η ατομική σύμβαση που προτείνεται δεν αναγνωρίζει μεγάλο μέρος του βασικού μισθού και το εμφανίζει ως οικειοθελή παροχή του εργοδότη (άρα παροχή που μπορεί να καταργηθεί κατά βούληση), ενώ δεν υπάρχει αναφορά στην προϋπηρεσία άρα ο εργαζόμενος είναι σαν να ξεκινά από το μηδέν.

Πέραν αυτού δόθηκε για υπογραφή και συμπληρωματικό κείμενο που θα αποτελέσει τον εσωτερικό κανονισμό εργασίας της επιχείρησης και το οποίο ενσωματώνει όλους τους πρόσφατους αντεργατικούς Νόμους για συγκεντρώσεις στον χώρο εργασίας, περί βίας στον χώρο εργασίας και ποινές που προβλέπουν ακόμα και παρακράτηση μισθού.



Το Συνδικάτο ενημέρωσε τους εργαζόμενους για την καταχρηστική πολιτική της επιχείρησης που αποκλειστικό σκοπό έχει το μπλοκάρισμα της διαδικασίας υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Οι εργαζόμενοι με την συμμετοχή στην πρόσφατη απεργία έδειξαν την πρόθεση τους να αντισταθούν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

error: Content is protected !!