Γιάννης Κουπετώρης¨: Η Σαλαμίνα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα σε πολλούς τομείς, επομένως χρειάζονται άμεσες και οριστικές λύσεις Γιάννης Κουπετώρης¨: Η Σαλαμίνα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα σε πολλούς τομείς, επομένως χρειάζονται άμεσες και οριστικές λύσεις
Ονομάζομαι Γιάννης Κουπετώρης. Γεννήθηκα και κατοικώ στη Σαλαμίνα. Έχω σπουδάσει οικονομικά και εργάστηκα για πολλά χρόνια στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Έτσι είχα την ευκαιρία... Γιάννης Κουπετώρης¨: Η Σαλαμίνα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα σε πολλούς τομείς, επομένως χρειάζονται άμεσες και οριστικές λύσεις

Ονομάζομαι Γιάννης Κουπετώρης. Γεννήθηκα και κατοικώ στη Σαλαμίνα. Έχω σπουδάσει οικονομικά και εργάστηκα για πολλά χρόνια στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Έτσι είχα την ευκαιρία να έχω άμεση επαφή με τον κόσμο και να αφουγκράζομαι τα προβλήματά τους.

Η Σαλαμίνα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα σε πολλούς τομείς, επομένως χρειάζονται άμεσες και οριστικές λύσεις!

Αποφάσισα για πρώτη φορά να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό της κυρίας Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη για 2 λόγους.

Πρώτον επειδή τη γνωρίζω σε προσωπικό επίπεδο για πολλά χρόνια και είμαι σε θέση να ξέρω σημαντικές πτυχές του χαρακτήρα της, όπως είναι το ήθος της και οι αξίες της, στοιχεία τα οποία αντιπροσωπεύουν και εμένα ως άνθρωπο.

Δεύτερον γιατί ως Αντιπεριφερειάρχης, έχει αποδείξει πως δεν μένει μόνο στα λόγια και στις υποσχέσεις, αλλά στηρίζει με έργα και πράξεις!

Όλοι μαζί θα εργαστούμε σκληρά για την ανάπτυξη και το μέλλον του τόπου μας! Για μια Σαλαμίνα με Δύναμη και Όραμα!

error: Content is protected !!