Ισίδωρος Τσούτσουρας : Έχω μάθει να ακούω με σεβασμό και προσοχή κάθε διαφορετική άποψη, προσπαθώντας για την επίλυση όλων των προβλημάτων! Ισίδωρος Τσούτσουρας : Έχω μάθει να ακούω με σεβασμό και προσοχή κάθε διαφορετική άποψη, προσπαθώντας για την επίλυση όλων των προβλημάτων!
Ονομάζομαι Ισίδωρος Τσούτσουρας , γεννήθηκα και κατοικώ στη Σαλαμίνα. Είμαι Μηχανολόγος και Διευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑΛ Σαλαμίνας. Μέσα από τη δουλειά μου προσπαθώ καθημερινά... Ισίδωρος Τσούτσουρας : Έχω μάθει να ακούω με σεβασμό και προσοχή κάθε διαφορετική άποψη, προσπαθώντας για την επίλυση όλων των προβλημάτων!

Ονομάζομαι Ισίδωρος Τσούτσουρας , γεννήθηκα και κατοικώ στη Σαλαμίνα. Είμαι Μηχανολόγος και Διευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑΛ Σαλαμίνας.

Μέσα από τη δουλειά μου προσπαθώ καθημερινά να προσφέρω
ό,τι καλύτερο μπορώ στην εκπαίδευση αυτού του τόπου. Θεωρώ κάθε άτομο σημαντικό και μοναδικό! Έχω μάθει να ακούω με σεβασμό και προσοχή κάθε διαφορετική άποψη, προσπαθώντας για την επίλυση όλων των προβλημάτων!

Στις μεγάλες προκλήσεις που έρχονται για τη Σαλαμίνα, θα πρέπει ως κοινωνία να ανταποκριθούμε άμεσα, ώστε το νησί μας να πάρει τη θέση που του αξίζει!

Είναι σημαντικό ότι οι σχολικές υποδομές του νησιού μας ακόμα παρουσιάζουν σοβαρές ελλείψεις..

Στέκομαι λοιπόν στο πλευρό της κυρίας Βάσως Θεοδωρακοπούλου- Μπόγρη και στην προσπάθειά της να αλλάξουμε το νησί μας. Η εμπειρία και η εργατικότητα της, μόνο καλό μπορούν να φέρουν στο τόπο μας! Είναι μια πρόκληση στην οποία είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις !

Για μια Σαλαμίνα με Δύναμη και Όραμα!

error: Content is protected !!