Γιώργος Βάρκας : Χρειάζεται ισότιμη μεταχείριση και συνεργασία με όλα τα αθλητικά σωματεία του νησιού! Γιώργος Βάρκας : Χρειάζεται ισότιμη μεταχείριση και συνεργασία με όλα τα αθλητικά σωματεία του νησιού!
Ονομάζομαι Γιώργος Βάρκας και κατοικώ στη Σαλαμίνα.Είμαι εν ενεργεία Μόνιμος Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Από μικρό παιδί, αγαπώ... Γιώργος Βάρκας : Χρειάζεται ισότιμη μεταχείριση και συνεργασία με όλα τα αθλητικά σωματεία του νησιού!

Ονομάζομαι Γιώργος Βάρκας και κατοικώ στη Σαλαμίνα.
Είμαι εν ενεργεία Μόνιμος Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Από μικρό παιδί, αγαπώ πολύ τον Αθλητισμό, γι’ αυτό και ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο ως υπεύθυνος και προπονητής ακαδημίας συλλόγου του νησιού μας.

Ως γονιός θεωρώ ότι σε μία εποχή που οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται, ο Αθλητισμός αποτελεί για τα παιδιά μας την πιο δημιουργική διέξοδο από την πίεση της καθημερινότητας.
Αναπτύσσουν υγιή προσωπικότητα και έρχονται σε επαφή με αξίες όπως είναι η ευγενής άμυλα και η συνεργασία. Δυστυχώς όμως δεν έχει δοθεί η έμφαση που θα έπρεπε από πλευράς της δημοτικής αρχής! Ο Αθλητισμός πρέπει να φτάσει σε κάθε παιδί, σε κάθε μαθητή!

Χρειάζεται ισότιμη μεταχείριση και συνεργασία με όλα τα αθλητικά σωματεία του νησιού!
Γι’ αυτούς τους λόγους στηρίζω τη κυρία Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, μια γυναίκα της αυτοδιοίκησης, μια μητέρα που πίστεψε στα οφέλη του
Αθλητισμού για τα παιδιά μας και στήριξε την ανάπτυξή του στο νησί μας με πράξεις!

Για μία Σαλαμίνα με Δύναμη και Όραμα!



error: Content is protected !!