ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι συνάδελφοι των Ελληνικών Ναυπηγείων του Ομίλου Σπανόπουλου πραγματοποίησαν την Παρασκευή 24/02 Γενική Συνέλευση στον χώρο των Ναυπηγείων με... ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι συνάδελφοι των Ελληνικών Ναυπηγείων του Ομίλου Σπανόπουλου πραγματοποίησαν την Παρασκευή 24/02 Γενική Συνέλευση στον χώρο των Ναυπηγείων με βασικό θέμα την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας μετά και την τελευταία προσπάθεια της επιχείρησης για υπογραφή ατομικών συμβάσεων, αλλά και την αγωνία των εργαζομένων για τον κίνδυνο πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας μετά την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου. 

Η Γενική Συνέλευση όπου συμμετείχε η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων, αποφάσισε κατόπιν ψηφοφορίας, την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την Τετάρτη 1η Μαρτίου με βασικό αίτημα την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στην επιχείρηση. 

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας μαζί με το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής στηρίζουμε την απόφαση των εργαζομένων για την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 στην επιχείρηση Σπανόπουλου.

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΝΙΚΗ

error: Content is protected !!