Ελένη Καλογιάννη: δίνουμε κίνητρα και ευκαιρίες εξέλιξης σε ιατρούς για να μπορέσουν να εργαστούν στο νησί! Ελένη Καλογιάννη: δίνουμε κίνητρα και ευκαιρίες εξέλιξης σε ιατρούς για να μπορέσουν να εργαστούν στο νησί!
Ονομάζομαι Καλογιάννη Ελένη, γεννήθηκα και κατοικώ στη Σαλαμίνα. Δραστηριοποιούμαι στον Τομέα της Υγείας και εργάζομαι σε οδοντιατρείο του νησιού. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι... Ελένη Καλογιάννη: δίνουμε κίνητρα και ευκαιρίες εξέλιξης σε ιατρούς για να μπορέσουν να εργαστούν στο νησί!

Ονομάζομαι Καλογιάννη Ελένη, γεννήθηκα και κατοικώ στη Σαλαμίνα. Δραστηριοποιούμαι στον Τομέα της Υγείας και εργάζομαι σε οδοντιατρείο του νησιού.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Σαλαμίνας στο κομμάτι της Υγείας είναι πολλά. Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης και των ιατρών στα δύο Κέντρα Υγείας του νησιού, οι ανάγκες για νέες προσλήψεις προσωπικού, για επιπλέον υγειονομικό υλικό και ασθενοφόρα, συνεχώς αυξάνονται.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έκτακτα περιστατικά καθυστερούν να διακομιστούν στα Κέντρα Υγείας ή σε νοσοκομεία εκτός Σαλαμίνας, επειδή δεν έχουμε διαθέσιμο ασθενοφόρο ή επειδή δεν υπάρχουν εφημερεύοντες
ιατροί στα Κέντρα Υγείας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος και να θρηνούμε ανθρώπινες ζωές!

Χρειάζονται τομές, αλλαγές και οριστικές λύσεις!

Γι’ αυτούς τους λόγους στέκομαι στο πλευρό της κυρίας Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη! Διεκδικούμε αναβάθμιση των υποδομών Υγείας της Σαλαμίνας και δίνουμε κίνητρα και ευκαιρίες εξέλιξης σε ιατρούς για να μπορέσουν να εργαστούν στο νησί!

Για μία Σαλαμίνα με Δύναμη και Όραμα!

error: Content is protected !!