ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια του Ομίλου Σπανόπουλου  όπου  σήμερα 03/03/2023... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια του Ομίλου Σπανόπουλου  όπου  σήμερα 03/03/2023 προχώρησε στην ανακοίνωση της απόλυσης του Συναδέλφου  Βασίλη Καπετανάκη που εργάζεται με την ειδικότητα του Αποθηκάριου, με το αιτιολογικό της μη ύπαρξης αντικειμένου εργασίας. 

Αμφισβητούμε το αιτιολογικό της μη ύπαρξης αντικειμένου εργασίας και πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια απολύτως απαράδεκτη και εκδικητική απόλυση ενός συναδέλφου που είχε διατελέσει μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής στις πρόσφατες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη παραρτήματος του Συνδικάτου Μετάλλου στον Όμιλο Σπανόπουλο, όπως, επίσης, και στην προετοιμασία άλλων κινητοποιήσεων στον χώρο για την υπογραφή Συλλογικής σύμβασης Εργασίας και την εφαρμογή μέτρων υγιεινής και ασφάλειας. 

Απαιτούμε άμεσα την ανάκληση αυτής της άδικης και εξ ολοκλήρου εκδικητικής απόλυσης και δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα στον συνάδελφο στον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση του. 

                                                                                Το Δ.Σ

error: Content is protected !!