Oλοκληρώθηκαν οι Διεθνείς Αγώνες mountain bikes Oλοκληρώθηκαν οι Διεθνείς Αγώνες mountain bikes
Oλοκληρώθηκαν οι Διεθνείς Αγώνες mountain bikes. Μια άρτια οργανωμένη αθλητική Δράση σε όλα τα επίπεδα, πήρε τα εύσημα από αθλητές και κριτές. Τονίζω σε... Oλοκληρώθηκαν οι Διεθνείς Αγώνες mountain bikes

Oλοκληρώθηκαν οι Διεθνείς Αγώνες mountain bikes.

Μια άρτια οργανωμένη αθλητική Δράση σε όλα τα επίπεδα, πήρε τα εύσημα από αθλητές και κριτές.



Τονίζω σε όλα τα επίπεδα αφού οι διοργανωτές κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις όπως ο σοβαρός τραυματισμός Γάλλου αθλητή , καθώς ύστερα απο πτώση έπαθε εξάρθρωση ώμου και πολλαπλά κατάγματα στο χέρι .

Εκεί οι άνθρωποι της alter bikes tours όντως πλήρως οργανωμένοι με την άμεση επέμβαση χειρουργού ορθοπεδικού , την παρουσία ιδιωτικού ασθενοφόρου αλλά και με την γρήγορη αντίδραση του ΕΚΑΒ και των διασωστών, ο αθλητής μεταφέρθηκε άμεσα σε ιδιωτική κλινική .



Η ασφάλεια και η υγεία των αθλητών είναι πάνω από κάθε μετάλλιο.

Στα ευχάριστα νέα των αγώνων η συμμετοχή των αθλητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς πάνω από 120 αθλητές από 25 χώρες άλλη μια χρονιά επισκέφθηκαν την Σαλαμίνα μας για περίπου 15 μέρες!

Σήμερα δε 200 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα κατέκλυσαν το Δάσος Κανακίων για τους αγώνες open.



Αυτή την Σαλαμίνα θέλουμε, της εξωστρέφειας, της υπερηφάνειας, του αθλητικού τουρισμού και όχι μόνο.

Θέλω να ευχαριστήσω την Νάντια Φάκα, τον Γιάννη Πατέ, τον Παναγιώτη Βαξεβανίδη, τον Χρήστο Παπαμιχαήλ και όλα τα μέλη του ΔΣ Εμπορικού συλλόγου Σαλαμίνας που αποτελούν την καρδιά της διοργάνωσης .

Την Περιφέρεια Αττικής και τον Σταύρο Βοιδονικόλα για την δέσμευση του προς την στήριξη αυτών των αγώνων, την Αντωνία Πολιτάκη και Αλέξανδρο Σάντο καθώς συμμετείχαν σε ανάγκες τις τελευταίας στιγμής .

ΥΓ. Όσο θα είμαι σε αυτή την θέση θα αφιερώνω αυτούς τους αγώνες στην αγαπημένη μας Ορσία

error: Content is protected !!