Περιοδεία υποψήφιων βουλευτών της Α΄ και Β΄ Πειραιά Περιοδεία υποψήφιων βουλευτών της Α΄ και Β΄ Πειραιά
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣΤΟΜΕΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΙΡΑΙΑΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 176  – 18536 ΠΕΙΡΑΙΑΣΤΗΛ. 2104114801-2, mail: kop-kke@otenet.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Περιοδεία υποψήφιων βουλευτών της Α΄ και Β΄ Πειραιά  Στα τμήματα... Περιοδεία υποψήφιων βουλευτών της Α΄ και Β΄ Πειραιά

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΟΜΕΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 176  – 18536 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΗΛ. 2104114801-2, mail: kop-kke@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία υποψήφιων βουλευτών της Α΄ και Β΄ Πειραιά 

Στα τμήματα εργαζομένων του Δήμου Πειραιά περιόδευσε κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής, τους υποψήφιους βουλευτές στην Ά Πειραιά, Αλέξανδρο Κοτέα και Βασίλη Γκιτάκο.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν  με τους εργαζόμενους. Στη συζήτηση οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που υπάρχουν στις υπηρεσίες τους, λόγω της μεγάλης υποστελέχωσης, τις επικίνδυνες συνθήκες εργασίας όπως και την συνεχιζόμενη ανασφάλεια των εργαζομένων λόγο των ολιγόμηνων συμβάσεων που υπάρχουν.

Οι υποψήφιοι, από τη πλευρά τους, τόνισαν ότι οι σημερινές συνθήκες που ζούμε, η ίδια μας η ζωή, πρέπει να αποτελέσει κριτήριο ψήφου και κάλεσαν σε ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις εκλογές αλλά και στους εργατικούς λαϊκούς αγώνες.

Στο ΕΠΑΛ Σαλαμίνας και το Δημοτικό Σχολείο Σεληνίων, περιόδευσε ο Ηλίας Πατίδης, υποψήφιος βουλευτής στην Β΄ Πειραιά, όπου μίλησε με εκπαιδευτικούς.

Στη συζήτηση αναδείχτηκε η κοινή πολιτική των άλλων κομμάτων, μέχρι σήμερα, κόντρα στις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας, τις ανάγκες τις εκπαίδευσης και συνολικά τη ζωή της νεολαίας και των μαθητών. Αναδείχθηκε πως η κοινή τους στάση βοηθά στα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματιών και ομίλων κόντρα στις λαϊκές ανάγκες.  

Ο Ηλίας Πατίδης, τόνισε ότι υπάρχει λύση και είναι το δυνάμωμα των αγώνων του λαού, για τη ζωή που δικαιούμαστε, γι’ αυτό χρειάζεται ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ σε κάθε εκλογική μάχη, γιατί το ΚΚΕ δεν μπαίνει σε ψεύτικα διλήμματα και ζήτησε να συμπορευτούν μαζί του και οι εκπαιδευτικοί.

Με αφορμή δε, το τραγικό ατύχημα στα Τέμπη έγινε ξεκάθαρο ότι τα κέρδη των μονοπωλίων, η λογική του κόστους – οφέλους, είναι πάνω από την ανθρώπινη ζωή.

error: Content is protected !!