ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΝΕΣΗΣ : Στη Σαλαμίνα δεν έχει αξιοποιηθεί όσο θα έπρεπε το συγκριτικό πλεονέκτημα της νησιωτικότητάς της. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΝΕΣΗΣ : Στη Σαλαμίνα δεν έχει αξιοποιηθεί όσο θα έπρεπε το συγκριτικό πλεονέκτημα της νησιωτικότητάς της.
Ονομάζομαι Γιώργος Καρνέσης. Γεννήθηκα και κατοικώ στη Σαλαμίνα, και εργάζομαι ως μέλος πληρώματος σε ferry-boat της γραμμής Σαλαμίνα-Ν.Πέραμος. Ως άνθρωπος που αγαπά τη θάλασσα,... ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΝΕΣΗΣ : Στη Σαλαμίνα δεν έχει αξιοποιηθεί όσο θα έπρεπε το συγκριτικό πλεονέκτημα της νησιωτικότητάς της.

Ονομάζομαι Γιώργος Καρνέσης. Γεννήθηκα και κατοικώ στη Σαλαμίνα, και εργάζομαι ως μέλος πληρώματος σε ferry-boat της γραμμής Σαλαμίνα-Ν.Πέραμος.

Ως άνθρωπος που αγαπά τη θάλασσα, έχω διαπιστώσει ότι στη Σαλαμίνα δεν έχει αξιοποιηθεί όσο θα έπρεπε το συγκριτικό πλεονέκτημα της νησιωτικότητάς της.

Η Σαλαμίνα πρέπει επιτέλους να εξελιχθεί και να προοδεύσει.

Η Θάλασσα είναι ένας σημαντικός μοχλός ανάπτυξης για το νησί μας. Χρειάζεται να επενδύσουμε στην ανάπτυξη της ναυτιλίας, με έργα και λιμενικές υποδομές, δίνοντας ευκαιρίες στους επαγγελματίες που
ασχολούνται με τη θάλασσα, αλλά και προωθώντας τον θαλάσσιο τουρισμό (yachting).

Το νησί μας έχει ναυτική παράδοση αιώνων!

Η διεκδίκηση της δημιουργίας τμήματος ναυτιλιακών σπουδών πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στη Σαλαμίνα, θα φέρει νέες προοπτικές
για τη νέα γενιά!

Γι’ αυτούς τους λόγους συμπράττω με την κα. Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, έναν άνθρωπο που έχει πιστέψει έμπρακτα ως Αντιπεριφερειάρχης στις δυνατότητες του νησιού μας!


Για μια Σαλαμίνα με Δύναμη και Όραμα!

error: Content is protected !!