Η πολιτική επιλογή των ύβρεων Η πολιτική επιλογή των ύβρεων
Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο 13/3/2023, ο δήμαρχος για ακόμη μία φορά, επιλέγει την τακτική των ύβρεων, σε όσους διαμαρτύρονται για ανύπαρκτες εκπτώσεις σε δημόσιους... Η πολιτική επιλογή των ύβρεων

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο 13/3/2023, ο δήμαρχος για ακόμη μία φορά, επιλέγει την τακτική των ύβρεων, σε όσους διαμαρτύρονται για ανύπαρκτες εκπτώσεις σε δημόσιους διαγωνισμούς. Αποκάλεσε δειλούς, όλους όσους διαμαρτύρονται και ότι όποιος έχει στοιχεία ότι οι διαγωνισμοί είναι “στημένοι” , να τα καταθέσουν διαφορετικά είναι κοινοί συκοφάντες.

Κε Παναγόπουλε, αφενός μιλάμε για την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, την οποία ίσως δεν πληρώνουμε ως δημότες Σαλαμίνας, όπως υποστήριξε και ο κος Κόγιας, διότι προφανώς ξεχνάτε όμως, ότι τα πληρώνουμε ως φορολογούμενοι πολίτες. 

Αφετέρου κε Παναγόπουλε, δεν άκουσα ποτέ κάποιον να σας κατηγορεί για “στημένους” διαγωνισμούς αλλά το υποθέσατε. Σταματήστε λοιπόν να κάνετε υποθέσεις διότι συνεχώς κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια και εκτίθεστε…Η πολιτική σας ανεπάρκεια, δεν σας επιτρέπει να σκεφτείτε ότι κάποιοι σας κατηγορούν διότι είστε πολιτικά ανίκανος, ακόμη και να διαπραγματευτείτε δημόσιους διαγωνισμούς.

Οι ύβρεις που επιλέγετε κάθε φορά, προς κάθε αντίθετη άποψη, είναι ξεκάθαρα η πολιτική σας επιλογή προκειμένου να καλύψετε με τον τρόπο αυτόν την έλλειψη επιχειρημάτων.Με ύβρεις προσπαθείτε να κρύψετε την ανικανότητα σας, να διαπραγματευτείτε εκπτώσεις σε δημόσιους διαγωνισμούς.Σαν την σουπιά λοιπόν,  “αμολάτε μελάνι”  κάθε φορά, προκειμένου μέσα στην σύγχυση να εξασφαλίσετε την πολιτική σας επιβίωση.

Οι αγοραίες εκφράσεις, που χρησιμοποιείτε μας αναγκάζουν, ως έκφραση διαμαρτυρίας να αποχωρήσουμε από το δημοτικό συμβούλιο.

Σας δηλώνουμε λοιπόν ότι ο χώρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν προσφέρεται για ύβρεις αλλά για λύσεις σε προβλήματα δημοτών και αυτό θα το υπερασπιστούμε, όχι μόνο ως προς το νόμιμο αλλά ΚΑΙ ως προς το ηθικό.

Αυτή λοιπόν, η λιγοστή  αντιπολίτευση που απέμεινε , με τη μέθοδο της “κωλοτούμπας” κάποιων , με ότι συνέπεια έχει αυτό για την δημοκρατία του τόπου, θα συνεχίσει να αγωνίζεται, υπερασπιζόμενη  τους θεσμούς και για οτιδήποτε βλάπτει την ταλαίπωρη Σαλαμίνα μας, η οποία δικαιούται να αναβαθμιστεί. Οι δημότες Σαλαμίνας δικαιούνται και είναι, πολίτες πρώτης κατηγορίας.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, χωρίς διακρίσεις και “ημέτερους”. 


Αραβανή Υβόνη Δημοτική Σύμβουλος Σαλαμίνας 

error: Content is protected !!