ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗ: Χρειαζόμαστε έργα και δράσεις που θα δώσουν νέα πνοή και θα βοηθήσουν να αναπτυχθεί το τουριστικό brand name της Σαλαμίνας! ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗ: Χρειαζόμαστε έργα και δράσεις που θα δώσουν νέα πνοή και θα βοηθήσουν να αναπτυχθεί το τουριστικό brand name της Σαλαμίνας!
Ονομάζομαι Κατερίνα Κρουστάλλη. Γεννήθηκα και κατοικώ στη Σαλαμίνα. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και διατηρώ επιχείρηση εστίασης στο νησί. Τα τελευταία χρόνια, οι τοπικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν... ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗ: Χρειαζόμαστε έργα και δράσεις που θα δώσουν νέα πνοή και θα βοηθήσουν να αναπτυχθεί το τουριστικό brand name της Σαλαμίνας!

Ονομάζομαι Κατερίνα Κρουστάλλη. Γεννήθηκα και κατοικώ στη Σαλαμίνα. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και διατηρώ επιχείρηση εστίασης στο νησί.

Τα τελευταία χρόνια, οι τοπικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σοβαρά αδιέξοδα και προκλήσεις, με αποτέλεσμα πολλά καταστήματα να κλείνουν και να αποθαρρύνονται νέοι άνθρωποι να ασχοληθούν με το κομμάτι των επιχειρήσεων στο νησί.

Η τουριστική ανάπτυξη της Σαλαμίνας είναι η μόνη λύση για να βγούμε επιτέλους από τη κατάσταση υποβάθμισης που βιώνουμε όλα αυτά τα χρόνια!

Χρειαζόμαστε έργα και δράσεις που θα δώσουν νέα πνοή και θα βοηθήσουν να αναπτυχθεί το τουριστικό brand name της Σαλαμίνας!


Θέλουμε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας ώστε να μην αναγκάζονται οι νέοι να φεύγουν από το νησί!

Γι’ αυτούς τους λόγους αποφάσισα να είμαι και εγώ υποψήφια με το συνδυασμό της κυρίας Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, καθώς είμαι σίγουρη ότι με τον δυναμισμό και την εργατικότητά της θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο ανανέωσης και ανάπτυξης για το νησί μας!

Για μία Σαλαμίνα με Δύναμη και Όραμα!

error: Content is protected !!