Περί ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ , ΔΕΙΛΙΑΣ & ΣΥΚΟΦΑΓΙΑΣ ο λόγος. Περί ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ , ΔΕΙΛΙΑΣ & ΣΥΚΟΦΑΓΙΑΣ ο λόγος.
του Άγγελου Χειρδάρη – “εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η έκπτωση 1%”, τάδε έφη δημοτικός σύμβουλος – “ούτε κι εμένα με ενδιαφέρει η έκπτωση... Περί ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ , ΔΕΙΛΙΑΣ & ΣΥΚΟΦΑΓΙΑΣ ο λόγος.

του Άγγελου Χειρδάρη

– “εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η έκπτωση 1%”, τάδε έφη δημοτικός σύμβουλος

– “ούτε κι εμένα με ενδιαφέρει η έκπτωση του 1%”τάδε έφη ο τσαμπουκαλεμένος δήμαρχος, αλλόφρων δε, αποκάλεσε μερίδα των αρθρογραφούντων στο ΦατσοΒιβλίο ως “δειλούς” και “όψιμους δημοσιογραφούντες”

ΕΡΩΤΩ και ερωτώ πολιτισμένα καθέναν από εσάς που χειρίζεστε δημοτικό / δημόσιο χρήμα, αν και κάποιοι από εσάς έχουν ταχθεί υπέρ αυτής της νοοτροπίας θα έλεγα :

1). γνωρίζετε καθόλου τα της κείμενης νομοθεσίας ? ήτοι το Ν.4412/2016 και συγκεκριμένα τα άρθρα 88 & 89. Έχει πέσει καθόλου στην αντίληψη σας αυτή η ρημάδα η νομοθεσία ?

2). πιστεύετε οτι έχετε το δικαίωμα να αποδέχεστε “ελαφρά τη καρδία” έκπτωση από ανάδοχο της τάξης του 1% ή και μικρότερο ?

3). έχετε κάνει έναν πρόχειρο υπολογισμό πόσα χρήματα θα έμεναν στα ταμεία του δήμου σας αν πετυχαίνατε μεγαλύτερη έκπτωση ? ή έκπτωση κοντά στο 20% … το ερώτημα βέβαια είναι άλλο, θέλατε να το αναλάβει άλλος ανάδοχος ? εκτός από την … … ΑΤΕ (feel free to insert a title or a name)

4). τί είναι προτιμότερο ? να σπαταλάμε το δημόσιο χρήμα εγκρίνοντας μηδενικές εκπτώσεις ή να προσπαθούμε ως δήμος να κερδίσουμε μεγαλύτερη έκπτωση ?

Παριστάμενος δια πληρεξουσίου των όψιμων δημοσιογραφούντων “συκοφάγων” στα ΜΚΔ

Άγγελος Δημ. Χειρδάρης Διπλ. Πολ.Μηχανικός MSc

ΥΓ. Ως ενεργός πολίτης δεν ανέχομαι τον “ωχαδερφισμό” και την αλαζονεία των ανθρώπων που ασχολούνται ή σκοπεύουν να ασχοληθούν με τα κοινά και θα ζητήσουν την ψήφο μας / σας. Ειδικά όταν συζητάμε για δημόσιο χρήμα και νοοτροπία του είδους “δεν με νοιάζει”. Αν δεν συνομιλείτε, αν δεν σχολιάζετε, πολύ απλά δεν σας νοιάζει, είστε κι εσείς συνένοχοι. Οι πίτες και οι φωτογραφήσεις ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Ο “στίβος της πολιτικής μάχης” έχει ξεκινήσει προ πολλού.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

error: Content is protected !!