Πλασματικός και Αντιαναπτυξιακός ο  Προϋπολογισμός του Δήμου Σαλαμίνας – Προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα Πλασματικός και Αντιαναπτυξιακός ο  Προϋπολογισμός του Δήμου Σαλαμίνας – Προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Πλασματικός και Αντιαναπτυξιακός ο  Προϋπολογισμός του Δήμου Σαλαμίνας- Προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα.» Η συνήθης πλέον τακτική των ύβρεων και της συκοφαντίας του απερχόμενου... Πλασματικός και Αντιαναπτυξιακός ο  Προϋπολογισμός του Δήμου Σαλαμίνας – Προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Πλασματικός και Αντιαναπτυξιακός ο  Προϋπολογισμός του Δήμου Σαλαμίνας- Προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα.»

Η συνήθης πλέον τακτική των ύβρεων και της συκοφαντίας του απερχόμενου Δημάρχου Σαλαμίνας, δεν θα κρύψει τα τεράστια κενά της διοίκησης της Δημοτικής Αρχής! 

Ξεκινάμε, λοιπόν, να ρίχνουμε φως στο σκοτάδι της διοίκησης τους, στον προϋπολογισμό της παραίτησης τους…. 

Το καλοκαίρι που μας πέρασε έστειλαν μπιλιετάκια  στους  δημότες  για την επέκταση του σχεδίου πόλης, παρότι είχαμε επισημάνει ότι θα μπορούσαν να ζητήσουν την κάλυψη του ποσού από πόρους της Περιφέρειας Αττικής, όπως είχε πράξει ο Δήμος Τροιζηνίας παλαιότερα αλλά και τώρα ο Δήμος Πόρου.

Πήραν απόφαση δημοτικού συμβουλίου στις  18/08/2022 (Β Κατοικία) και στις 14/10/2022 (Α Κατοικία) , για να μειώσουν την τιμή των εισφορών  , σε 85,00€/τ.μ και 98,00€/τ.μ αντίστοιχα, τις οποίες όχι μόνο δεν τις έστειλαν στους δημότες, αλλά τώρα βλέπουμε ότι τα έσοδα αυτά τα εξαφάνισαν και από τον προϋπολογισμό, χωρίς να έχει ωστόσο, ακυρωθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που βαραίνει την τσέπη των δημοτών.

Φαίνεται ότι «σπρώχνεται» το μπαλάκι πίσω,  για μετά τις εκλογές….!

Επίσης, καμία πρόβλεψη -δέσμευση για την επισκευή του αντλιοστασίου….(!)

Προφανώς ο Δήμαρχος πιστεύει ότι έχει λύσει το πρόβλημα και η εικόνα των βοθρολυμάτων στους δρόμους της Κούλουρης είναι   εικονική… Οπότε προφανώς και δεν χρειάζονται καθόλου χρήματα για την αποκατάσταση της ζημιάς….(!)

Και ερχόμαστε στο αναπτυξιακό έργο που θα γινόταν με την ενοικίαση του Βλητικού…..

Πανηγύρια ,φωτογραφίες και εδώ και 16 μήνες, που έχει το Δημοτικό Συμβούλιο εξουσιοδοτήσει τον Δήμαρχο να υπογράψει τη μίσθωση του, δεν προβλέπεται καθόλου στον προϋπολογισμό…..(!)

Θλιβερά παιχνίδια εντυπώσεων…..

Και επιστρέφουμε για άλλη μια φορά στην αποχέτευση του Αιαντείου με την σκανδαλώδη σύμβαση!

Το έργο, που θα ξεκινούσε σε λίγες ημέρες, δεν έχει καμία πρόβλεψη στον προϋπολογισμό και δεν έχουν εξασφαλιστεί οι πόροι του, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου!!!

Μόνο η δέσμευση ότι θα πληρώσουν οι δημότες υπάρχει…

Δυστυχώς για το νησί μας ο συγκεκριμένος προϋπολογισμός αποτυπώνει με ξεκάθαρο τρόπο την κακή διαχείριση του Δήμου μας.

Μια διαχείριση χωρίς αναπτυξιακά έργα, χωρίς πόρους!

Μια διαχείριση που όχι μόνο δεν έλυσε  τα προβλήματα του τόπου, αλλά η ανεπάρκεια της δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερα !

Πρέπει να φύγουν, να ανασάνει το νησί μας! 

Πρέπει όλοι μαζί να συνεργαστούμε, να κάνουμε τη Σαλαμίνα μας αυτό που της αξίζει ! Να της δώσουμε επιτέλους τη Δύναμη και το Όραμα που χρειάζεται!  

Ας διώξουμε την τοξικότητα από τον Δήμο! 

Ας είμαστε ρεαλιστές και αποτελεσματικοί χωρίς φιγούρες ,ύβρεις, συκοφαντίες, ψέυδη και αθέμιτες τακτικές! 

Το οφείλουμε στον εαυτό μας και στα παιδιά μας!

error: Content is protected !!