Σε απάντηση του δελτίου τύπου του Δήμου Σαλαμίνας, σχετικά με τον οικίσκο, που τοποθετήθηκε στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Σαλαμίνας Σε απάντηση του δελτίου τύπου του Δήμου Σαλαμίνας, σχετικά με τον οικίσκο, που τοποθετήθηκε στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Σαλαμίνας
Υβόνης Αραβανή Δημοτική Σύμβουλος  Σε απάντηση του δελτίου τύπου του Δήμου Σαλαμίνας, σχετικά με τον οικίσκο, που τοποθετήθηκε στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Σαλαμίνας. Η ανεκτέλεστη... Σε απάντηση του δελτίου τύπου του Δήμου Σαλαμίνας, σχετικά με τον οικίσκο, που τοποθετήθηκε στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Σαλαμίνας

Υβόνης Αραβανή
Δημοτική Σύμβουλος 

Σε απάντηση του δελτίου τύπου του Δήμου Σαλαμίνας, σχετικά με τον οικίσκο, που τοποθετήθηκε στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Σαλαμίνας.

Η ανεκτέλεστη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την μετεγκατάσταση του πυροσβεστικού κλιμακίου Σαλαμίνας, εδώ και τρία χρόνια, παραμένει γεγονός και δείχνει ξεκάθαρα, την πολιτική σας ανεπάρκεια και ανικανότητα.

Η προσπάθεια αποποίησης κάθε ευθύνης, με το σχετικό έγγραφο, που αποδεικνύει ότι εσείς συμβάλλατε μόνο στα μεταφορικά έξοδα, δείχνει εκτός από την απέλπιδη προσπάθεια να αποποιηθείτε κάθε ευθύνη, την οποία ούτως ή άλλως έχετε αλλά κυρίως δείχνει την προσπάθεια σας να εκθέσετε, έναν σπουδαίο ανώτερο αξιωματικό, τον αντιπύραρχο κο Π. Αράπη, ο οποίος έχει προσφέρει τεράστιο έργο στην πυροσβεστική μας, για πολλά χρόνια, που δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Αυτόν τον αξιωματικό, τον οποίο αφήσατε στο έλεος, αφού ποτέ δεν υλοποιήσατε, την μετεγκατάσταση του κλιμακίου του.

Η τεράστια πολιτική ανευθυνότητα σας, θα γράψει ιστορία, ως η πρώτη δημοτική αρχή, που προσπάθησε να εκθέσει ανώτερο αξιωματικό, επειδή προσπάθησε να βελτιώσει καταστάσεις διαβίωσης της υπηρεσίας του, για τις οποίες ευθύνη έχει μόνο η παρούσα δημοτική, αρχή βάζοντας τον σε μια άνευ προηγούμενου “απολογητική” διαδικασία.

 Όσο για τα υπόλοιπα ερωτήματα, που εσκεμμένα αγνοήσατε, γιατί σας εκθέτουν και το γνωρίζετε, όπως:

*Την στατικότητα του κτιρίου

*Τις εγκαταλελειμμένες, από εσάς, πιστοποιημένες εθελοντικές ομάδες πυροσβεστικής ΔΑΚ και ΕΣΣΑΚ

*Την μηδενική ενεργοποίηση των εγγεγραμμένων στο μητρώο εθελοντών, πολιτικής προστασίας, που ποτέ δεν εκμεταλλευτήκατε.

*Την μηδενική σας συμπαράσταση, προκειμένου να καθαριστεί, το εν λόγω κοντέινερ, στους πυροσβέστες μας, οι οποίοι ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, το έκαναν και αυτό.

Προφανώς, στα παραπάνω, συμφωνείτε εφόσον ουδεμία αναφορά, κάνατε στο δελτίο τύπου σας.

Ευτυχώς το φιλότιμο που λείπει από κάποιους “άρχοντες” του τόπου μας, περισσεύει στους πυροσβέστες μας.

error: Content is protected !!