Διαδραστικό βιωματικό εργαστήριο για τον Σακχαρώδη Διαβήτη από το 1ο Κέντρο υγείας Σαλαμίνας Διαδραστικό βιωματικό εργαστήριο για τον Σακχαρώδη Διαβήτη από το 1ο Κέντρο υγείας Σαλαμίνας
Στιγμιότυπα από την ημερίδα του 1ου Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας με θέμα τον Σακχαρώδη Διαβήτη με ομιλητές την κυρια Ουρανία Αποστολου Παθολόγο-Διαβητολογο, τις νοσηλευτριες κυρία... Διαδραστικό βιωματικό εργαστήριο για τον Σακχαρώδη Διαβήτη από το 1ο Κέντρο υγείας Σαλαμίνας

Στιγμιότυπα από την ημερίδα του 1ου Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας με θέμα τον Σακχαρώδη Διαβήτη με ομιλητές την κυρια Ουρανία Αποστολου Παθολόγο-Διαβητολογο, τις νοσηλευτριες κυρία Σταυρούλα Ζησοπούλου και Γιώτα Μπεγνή καθώς και την διοργανώτρια της σημερινής εκδήλωσης κα Αγορίτσα Κουλούρη, Προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας του 1ου Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας.

Η εντατική ιατρική παρέμβαση, η διατροφή και η αλλαγή στάσης ζωής είναι η κινητήριος δύναμη για να αντιμετωπιστεί ο διαβήτης.

Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν στην ημερίδα τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιώργο Παναγόπουλο, τον υποψήφιο Βουλευτή ΝΔ Β Πειραιά κο Πούτο, την κα Μαριέτα Μιχαήλ, Πρόεδρο του Συλλόγου ατόμων με διαβήτη Σαλαμίνας και όλους.



Το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν.

Η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής
ΤοΠΦΥ Σαλαμινας
Θεοχαρούλα Κοντούλη Νεφρολόγος



error: Content is protected !!