Καταιγιστικές  εξελίξεις-Ξαφνική παραίτηση του Δημάρχου και εξαφάνισή του Καταιγιστικές  εξελίξεις-Ξαφνική παραίτηση του Δημάρχου και εξαφάνισή του
Καταιγιστικές οι εξελίξεις που συμβαίνουν σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στο Μέγαρο της Οδού Αμμοχωστου! Ύστερα από την μετάδοση της συνέντευξης της πρώην Αντιπεριφερειάρχου Νήσων... Καταιγιστικές  εξελίξεις-Ξαφνική παραίτηση του Δημάρχου και εξαφάνισή του

Καταιγιστικές οι εξελίξεις που συμβαίνουν σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στο Μέγαρο της Οδού Αμμοχωστου! Ύστερα από την μετάδοση της συνέντευξης της πρώην Αντιπεριφερειάρχου Νήσων και υποψήφιας Δημάρχου Βάσως Θεοδωρακόπουλου Μπόγρη στην εκπομπή « Κακά Παιδιά» πηγές ανέφεραν ότι ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γεώργιος Παναγόπουλος του Θ σε έξαλλη κατάσταση βρόντηξε την πόρτα του γραφείου του αναφωνώντας ένα « Έως εδώ ! Παραιτούμαι αχάριστοι! »

Όπως και η φράση «Δεν έκανα εγώ έργα;. Τόσα βαψίματα έχω ρίξει που ούτε μπογιατζής να ήμουνα” ακούστηκε ηχηρά στον διάδρομο του 2ου ορόφου, πριν αποχωρήσει έξαλλος .

Μέχρι στιγμής ουδεμία πληροφορία υπάρχει για το τι απέγινε ο Δήμαρχος . Στενοί του συνεργάτες σκέφτονται σοβαρά να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία εξαφάνισης Amber Alert ύστερα από τις καταθέσεις τους στο Αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας που θα λάβουν χώρα σήμερα το πρωί.

Πάντως όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα.

Καλό μήνα

error: Content is protected !!