Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια κε Παναγόπουλε Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια κε Παναγόπουλε
Για τρία χρόνια και τέσσερις μήνες στην Περιφέρεια Αττικής από την θέση της Αντιπεριφερειάρχου ΠΕ Νήσων λειτούργησα, οπως ξέρει ο κ. Παναγόπουλος αλλά και... Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια κε Παναγόπουλε

Για τρία χρόνια και τέσσερις μήνες στην Περιφέρεια Αττικής από την θέση της Αντιπεριφερειάρχου ΠΕ Νήσων λειτούργησα, οπως ξέρει ο κ. Παναγόπουλος αλλά και όλοι οι Δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας, χωρίς συμβούλους φανερούς και μυστικούς.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου και την άψογη συνεργασία των υπηρεσιών μου διαχειρίστηκα τα θέματα της Αντιπεριφέρειας με διαφάνεια και πάντοτε θεσμικά.

Άλλωστε το ότι η θητεία μου δεν συνοδεύτηκε με καμία καταγγελία θεωρώ ότι αυτό χαρακτηρίζει τον τρόπο λειτουργίας μου. Όμως στον Δήμο Σαλαμίνας φαίνεται ότι λειτουργούν διαφορετικά.

Με συμβούλους, με δεκανίκια, με ανυπόστατες θεωρίες, ψέματα , ύβρεις και συνωμοσιολογίες. Δεν χρειάζομαι συμβούλους και προστάτες κύριε Παναγόπουλε. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.

Οι σύμβουλοι μου είναι οι δημότες της Σαλαμίνας που μου λένε καθημερινά ότι όλη αυτή η κατάσταση μισαλλοδοξίας και κακομοιριάς που έχετε δημιουργήσει στο Δήμο πρέπει να αλλάξει.

Έχετε να πείτε κάτι για τα προβλήματα του τόπου που φέρνουν την σφραγίδα σας;

Αφήστε τα κατασκοπευτικά σενάρια, τις μεταθέσεις ευθυνών και μιλήστε επιτέλους με ειλικρίνεια, έστω και στο τέλος της θητείας σας ,για τα ερωτήματα που σας θέτουμε και δεν παίρνουμε απαντήσεις…

error: Content is protected !!