ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ “ΚΡΗΤΙΚΌΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ “ΚΡΗΤΙΚΌΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
Τα σουπερ μάρκετ Κρητικός ανανανέωσαν το 10% έκπτωση στις Τρίτεκνες οικογένειες της ΠΟΤ με τη χρήση της κάρτας club για ακόμα ένα χρόνο. Να... ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ “ΚΡΗΤΙΚΌΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

Τα σουπερ μάρκετ Κρητικός ανανανέωσαν το 10% έκπτωση στις Τρίτεκνες οικογένειες της ΠΟΤ με τη χρήση της κάρτας club για ακόμα ένα χρόνο.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι επωφελείστε της επιπλέον έκπτωσης 10% στο σύνολο της απόδειξής σας για όλα τα προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε προσφορά, από όλες τις κατηγορίες όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, τυριά και αλλαντικά κοπής,ψωμί, είδη παντοπωλείου, προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας και οικιακής χρήσης, όλα δηλαδή τα είδη που χρειάζεται όποια οικογένεια έχει τη χαρά να φροντίζει καθημερινά πολλά μέλη!Επιπλέον, για κάθε 2€ αγορών, κερδίζετε 1 πόντο. Μόλις συμπληρώσετε 500 πόντους κερδίζετε 5€, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε άμεσα.

Η έκπτωση 10% ισχύει στο σύνολο των καταστημάτων και στο e-shop μας και αφαιρείται αυτόματα επί του συνόλου της κάθε συναλλαγής.Για όσους δεν έχουν την προνομιακή εκπτωτική κάρτα και επιθυμούν να την πάρουν, μπορείτε να επικοινωνήστε με την Ένωση Τριτέκνων στο τηλέφωνο 6974.321.838.error: Content is protected !!