Τρόμος στη Σαλαμίνα: Κυκλοφορεί με όπλο και απειλεί ότι θα τους σκοτώσει – Χτύπησε ζευγάρι με σιδηρολοστό Τρόμος στη Σαλαμίνα: Κυκλοφορεί με όπλο και απειλεί ότι θα τους σκοτώσει – Χτύπησε ζευγάρι με σιδηρολοστό
Τον απόλυτο εφιάλτη ζει ένα ζευγάρι στη Σαλαμίνα, το οποίο έχει δεχτεί επιθέσεις και απειλές από τον γείτονά τους. Έναν εφιαλτη ζουν οι κάτοικοι σε... Τρόμος στη Σαλαμίνα: Κυκλοφορεί με όπλο και απειλεί ότι θα τους σκοτώσει – Χτύπησε ζευγάρι με σιδηρολοστό

Τον απόλυτο εφιάλτη ζει ένα ζευγάρι στη Σαλαμίνα, το οποίο έχει δεχτεί επιθέσεις και απειλές από τον γείτονά τους.

Έναν εφιαλτη ζουν οι κάτοικοι σε μια περιοχή της Σαλαμίνας με έναν γείτονά τους ο οποίος κυκλοφορεί στην περιοχή δέρνοντας και απειλώντας.

Ένα ζευγάρι μάλιστα προέβη σε καταγγελία καθώς ο συγκεκριμένος κάτοικος – ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα – τους απείλησε με όπλο αλλά τους χτύπησε και με σιδηρολοστό.



Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους αφού τους απειλεί με όπλο και δεν μπορούν να ξέρουν πού μπορεί να φτάσει η κατάσταση.ADVERTISEMENT

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο συγκεκριμένος έχει απειλήσει ένα ζευγάρι με όπλο, ενώ χτύπησε τον άνδρα με σιδηρολοστό στα χέρια όσο και τη γυναίκα στο πρόσωπο.



Τον Αύγουστο του 2022 μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξίφη, τόξο, ακόμα και βαλλίστρα.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν επιδεινωθεί πάρα πολύ, με αποτέλεσμα όταν βγαίνουμε από το σπίτι να ζούμε με το άγχος», είπε ο κ. Γιάννης.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Γιάννης, η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει, καθώς την Κυριακή καθώς πήγαινε τον σκύλο του βόλτα είδε τον γείτονά του να μπαίνει στο σπίτι με σιδηρολοστό. Όταν προσπάθησε να τον απομακρύνει, ο άνδρας του επιτέθηκε και τον χτύπησε στα χέρια, αλλά χτύπησε και τη σύζυγό του στο πρόσωπο με μία πέτρα.



«Κυκλοφορεί με όπλο, γιατί την Κυριακή που έγινε η πάλη μεταξύ μας έπεσε σφαίρα. Όταν μπήκε ο αστυνομικός μέσα, την μάζεψε, την πήγε στο αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας και πρόκειται για 9ρι όπλο», δήλωσε.

Το ζευγάρι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του γείτονά του.

ieidiseis.gr

error: Content is protected !!