Νέος Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο έμπειρος Σαλαμίνιος Προπονητής, κος ΜΙΜΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ Νέος Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο έμπειρος Σαλαμίνιος Προπονητής, κος ΜΙΜΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ
Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, ο Σύλλογος μας έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν 2023-2024. Στα πλαίσια αυτά με... Νέος Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο έμπειρος Σαλαμίνιος Προπονητής, κος ΜΙΜΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, ο Σύλλογος μας έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν 2023-2024.

Στα πλαίσια αυτά με χαρά ανακοινώνουμε την πρόσληψη Τεχνικού Διευθυντή, για την καλύτερη Οργάνωση & Λειτουργία του Ανδρικού Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Νέος Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο έμπειρος Σαλαμίνιος Προπονητής, κος ΜΙΜΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ! Ένας πρόσωπο αγαπητό στην Σαλαμίνα, με ποδοσφαιρικές γνώσεις που θα βοηθήσει τα μέγιστα στο Ποδοσφαιρικό Τμήμα.

Ο κος ΜΙΜΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ χαίρει της εκτίμησης του κόσμου της Σαλαμίνας, και από σήμερα αναλαμβάνει νέα Καθήκοντα στον Αίαντα Σαλαμίνας, για να οργανώσει όπως αυτός ξέρει, το Ανδρικό Τμήμα του Συλλόγου μας.

Του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του !

error: Content is protected !!