“Ζω χωρίς να σε φοβάμαι” “Ζω χωρίς να σε φοβάμαι”
Πραγματοποιήθηκε μια από τις πιο ωραίες εκδηλώσεις του συλλόγου μας ! Προβλήθηκε η ταινία “ΖΩ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΆΜΑΙ” με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη... “Ζω χωρίς να σε φοβάμαι”

Πραγματοποιήθηκε μια από τις πιο ωραίες εκδηλώσεις του συλλόγου μας !

Προβλήθηκε η ταινία “ΖΩ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΆΜΑΙ” με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και θέμα τον Σακχαρώδη Διαβήτη και το bullying.

Η ταινία δημιουργήθηκε από τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας “ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ” σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.Για την ταινία μας μίλησε η Βασιλική Γούλα, Πρόεδρος του Συλλόγου Ζωή Γλυκιά Πάτρας, Ταμίας της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη και Αν. Γραμματέας Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων και ο Ψυχολόγος του Ε.Α.Ν.Π Μεταξά, Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου μας, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε, συντόνισε η Μαριέττα Μιχαήλ, πρόεδρος του Συλλόγου μας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους , ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος στην Β’ Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος , η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια βουλευτής της Β’ Πειραιά Νίνα Κασιμάτη, η τ.αντιπεριφερειάρχης και υποψήφια δήμαρχος Σαλαμίνας Βάσω Θεοδωρακόπουλου- Μπόγρη, ο δημοτικός σύμβουλος Σαλαμίνας Γιάννης Σκιαθίτης, η κοινοτική Σύμβουλος Αμπελακίων Ιωάννα Κανάκη , η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Πειραιά Μαρία Γιαννακάκη , πολιτευτές και μέλη μας.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο της Πάτρας για την παρουσία του και την συνεργασία του. Και τον κ. Στέφανο Καρυδακη για την παραχώρηση της πολύ ωραίας αίθουσας του θεάτρου Σαλαμίνας.

error: Content is protected !!