Παραδόθηκε το Κέντρο Νεότητας από την Περιφέρεια Παραδόθηκε το Κέντρο Νεότητας από την Περιφέρεια
Σύμφωνα με ανάρτηση της υποψ. Δημάρχου Σαλαμίνας κας Βάσως θεοδωρακοπο΄ύλου Μπόγρη στα κοινωνικά δίκτυα, και η οποία είναι η Πρόεδρος της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης... Παραδόθηκε το Κέντρο Νεότητας από την Περιφέρεια

Σύμφωνα με ανάρτηση της υποψ. Δημάρχου Σαλαμίνας κας Βάσως θεοδωρακοπο΄ύλου Μπόγρη στα κοινωνικά δίκτυα, και η οποία είναι η Πρόεδρος της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου:

” Ως Πρόεδρος της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου «Συντήρηση, Αναβάθμιση και Βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη και υπερήφανη για την ολοκλήρωσή του! Ένα έργο πνοής, που δρομολογήθηκε από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή (2017) και ολοκληρώθηκε επί των ημερών μας, με προϋπολογισμό 460.000 ευρώ (357.468, 95 ευρώ μετά από έκπτωση 25%).

Προέκυψαν καίρια προβλήματα λόγω σημαντικών βλαβών του κτιρίου, τα οποία και οδήγησαν στο να διακοπούν οι εργασίες και να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Γι’ αυτό και από τη πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως νέα διοίκηση υπήρξε προτεραιότητά μας το να θέσουμε ξανά σε τροχιά υλοποίησης το έργο, μέσα από τη θετική γνωμοδότηση του Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας Αττικής (03-07-2020), όπου έδωσε την έγκριση για την 1η Συμπληρωματική Σύμβαση του έργου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της Κοινής Επιτροπής παρακολούθησης, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Νήσων, κ.Παναγιώτη Χατζηπέρο, την μηχανικό της Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Πειραιώς και Νήσων, κα.Χαλά Σοφία, την εκπρόσωπο της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, κα.Μπάτσου Ιωάννα και τον εκπρόσωπο του ΝΠΔΔ ΑΚΟΙΠΟΠ, κ. Βάϊλα Νικόλαο. Φυσικά οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Αττικής, κ.Γιώργο Πατούλη, όπου μαζί δρομολογήσαμε και ολοκληρώνουμε μεγάλα έργα για τη Σαλαμίνα μας!

Μετά την Βιβλιοθήκη των Αμπελακίων, παραδίδουμε στους πολίτες της Σαλαμίνας, ένα ακόμα στολίδι! Συνεχίζουμε…

error: Content is protected !!