Μόνο για πόζες και φωτογραφίες χωρίς ουσία Μόνο για πόζες και φωτογραφίες χωρίς ουσία
“Μετά από αίτημα μας στην Δομή Φιλοξενίας και με ενέργειες του Υποδιευθυντή Υπηρεσίας Υποδοχής & Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μετανάστευσης Spiros Richard Hagabimana, ο Δήμος... Μόνο για πόζες και φωτογραφίες χωρίς ουσία

“Μετά από αίτημα μας στην Δομή Φιλοξενίας και με ενέργειες του Υποδιευθυντή Υπηρεσίας Υποδοχής & Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μετανάστευσης Spiros Richard Hagabimana, ο Δήμος Σαλαμίνας μέσω του Τμήματος Διαχείρισης Ζώων Συντροφιάς, απέκτησε δωρεάν 2 οικίσκους .
Ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στον στόχο μας!
Συνεχίζουμε.…”

Αυτά μας έλεγε το αρμόδιο τμήμα του Δήμου στις 4/2/2023 ώστε να μας δείξει ότι προσπαθεί να κάνει το καλύτερο. Αφού όμως βγήκε η σχετική φωτό για χρήση στα κοινωνικά δίκτυα, η προσφορά του συμπαθούς Σπύρου Χαγκαμπιμάνα, ο οποίος είναι και υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ στη Β΄Πειραιά μάλλον ξεχάστηκε.

Και λέμε ξεχάστηκε, για να μην πούμε ότι αφέθηκε στο έλεος από μια αδιάφορη και ευτυχώς μελλοντικά απερχόμενη δημοτική αρχή, η οποία δείχνει να μην εκτιμάει τίποτα πέρα από τις πόζες και τις φωτογραφίες.

Οι δύο οικίσκοι αφέθηκαν στο οικόπεδο που πήγαν, ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρθηκε και οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν την τωρινή τους κατάσταση.

Αναρωτιόμαστε τι έχει να πει ο συμπαθής μας υποψήφιος βουλευτής για αυτή τη κατάσταση.

Νικόλας ο Ψαράς

error: Content is protected !!