Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη για το Κέντρο Νεότητας – Πολιτιστικό Κέντρο “Μητροπολίτης Ιγνάτιος” Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη για το Κέντρο Νεότητας – Πολιτιστικό Κέντρο “Μητροπολίτης Ιγνάτιος”
Το Κέντρο Νεότητας με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής παραδίδεται στους πολίτες και στους Συλλόγους της Σαλαμίνας. Το Κέντρο Νεότητας μαζί με την Βιβλιοθήκη των... Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη για το Κέντρο Νεότητας – Πολιτιστικό Κέντρο “Μητροπολίτης Ιγνάτιος”

Το Κέντρο Νεότητας με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής παραδίδεται στους πολίτες και στους Συλλόγους της Σαλαμίνας.

Το Κέντρο Νεότητας μαζί με την Βιβλιοθήκη των Αμπελακίων είναι η μεγάλη παρακαταθήκη της Περιφέρειας Αττικής σε υποδομές σε θέματα Πολιτισμού στο νησί μας.

Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη που ανταποκρίθηκε στο πάγιο αίτημα μας για πολιτιστικές υποδομές αλλά και για την αναγνώριση της συνεισφοράς μου.Θερμές ευχαριστίες και στον πρ. Αντιπεριφερειάρχη Τάκης Χατζηπέρος για την υποστήριξη του στις επιτροπές αλλά και στο ΠΣ.

Ευχαριστίες και στον άξιο συνεχιστή μου στην Αντιπεριφέρεια Νήσων Σ. Βοϊδονικόλα .

Είμαι αισιόδοξη ότι την επόμενη ημέρα για τη Σαλαμίνα μας η συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής θα περάσει σε άλλο επίπεδο προς όφελος του τόπου μας.

Οραματιστήκαμε ,συνεργαστήκαμε, ολοκληρώσαμε ,συνεχίζουμε…

error: Content is protected !!