Η Δημοτική Αρχή Παναγόπουλου συνεχίζει να βάζει σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων του νησιού Η Δημοτική Αρχή Παναγόπουλου συνεχίζει να βάζει σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων του νησιού
Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Σαλαμίνας Σαλαμίνα 26/5/2023 Η Δημοτική Αρχή Παναγόπουλου συνεχίζει να βάζει σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων του νησιού μας μετά... Η Δημοτική Αρχή Παναγόπουλου συνεχίζει να βάζει σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων του νησιού

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Σαλαμίνας

Σαλαμίνα 26/5/2023

Η Δημοτική Αρχή Παναγόπουλου συνεχίζει να βάζει σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων του νησιού μας μετά την επικίνδυνη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα λύματα σε κεντρικά σημεία της Κούλουρης, την αφόρητη κατάσταση για τους κατοίκους, παιδιά και επαγγελματίες.!!! 

Συγκεκριμένα, η Λαϊκή Συσπείρωση έχει ζητήσει από τις 19/5/23 την άμεση σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου με θέμα “την ενημέρωση και λήψη άμεσων μέτρων σχετικά με την λειτουργία του αντλιοστασίου, την οριστική λύση του σοβαρού προβλήματος για την δημόσια υγεία αλλά και την ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για το πόρισμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.”

Η Δημοτική Αρχή Παναγόπουλου, προχώρησε σε Δημοτικό Συμβούλιο εκ περιφοράς και όχι δια ζώσης, την Τρίτη 23/5 ώστε να μπορεί  να συμπεριλάβει το θέμα που έχουμε καταθέσει με την μορφή του κατεπείγοντος! Επίσης προχωράει σε νέα συνεδρίαση  Δημοτικού Συμβουλίου (με πρόσκληση που στάλθηκε εχθές 25/5) , την Δευτέρα 29/5/23 με 20 θέματα!!!! χωρίς να συμπεριλαμβάνει για άλλη μια φορά την συζήτηση και λήψη απόφασης για την επικίνδυνη κατάσταση με τα λύματα.

Όλοι πλέον έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας για το πόσο αντιλαϊκή και επικίνδυνη είναι η Δ.Α ακόμη και όταν πρόκειται για προβλήματα δημόσιας υγείας. 

Τέλος, αν και σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκε να βάλει στη συνεδρίαση της Δευτέρας, έστω και προ ημερησίας διάταξης το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης, σας καλούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα 29/5, στις 3.00μμ, με την παρουσία σας να επιβάλλουμε την συζήτηση και λήψη απόφασης  σε όφελος της υγείας μας και της ζωής  μας.

Η δημοτική Σύμβουλος, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης

ΠΑΠΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

error: Content is protected !!