ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ “ΧΡΥΣΑ ΠΙΓΚΑΛ” ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ “ΧΡΥΣΑ ΠΙΓΚΑΛ” ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.
Είναι τόση η σύγχυση και το άγχος που έχει η δημοτική αρχή του κου Παναγόπουλου, για να δείξει έργα βιτρίνας, όταν πραγματικά έργα ασφάλειας... ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ “ΧΡΥΣΑ ΠΙΓΚΑΛ” ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.
Η ανεξ.Δημ.Σύμβουλος
Υβόνη Αραβανή
Δείτε περισσότερα

Είναι τόση η σύγχυση και το άγχος που έχει η δημοτική αρχή του κου Παναγόπουλου, για να δείξει έργα βιτρίνας, όταν πραγματικά έργα ασφάλειας και υγείας των παιδιών, ακόμη εκκρεμούν, όπου είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά. Ενδεικτικό της απαξίωσης της σωστής λειτουργίας των σχολείων από τη δημοτική αρχή, είναι ο ρόλος που κατέχει η αντιδήμαρχος Παιδείας κα Μπίλλια Ελένη, ρόλος που στην ουσία είναι καθαρά διακοσμητικός. Και αυτό γιατί αναρωτιέται κανείς, πως διοικεί από την Σύμη, στην οποία εργάζεται ως εκπαιδευτικός. Καταγράφεται ήδη στο ενεργητικό της αντιδημάρχου Παιδείας κας Μπίλλια:

🆘Χαμένη επιδότηση ενεργειακής αναβάθμισης, 1ο και 2ο λυκείου Σαλαμίνας, ποσό άνω των 500.000€.

🆘Λύκειο Αμπελακίων. Υπό κατάρευση, γεμάτο υποστηλώματα.

🆘5ο Δημοτικό. Επικίνδυνα ηλεκτρολογικά προβλήματα και παρακώλυση λειτουργίας σχολείου.

🆘 Δημοτικό Αμπελακίων, σοβαρά κτιριακά προβλήματα και τα παιδιά περνούν δρόμο.. για να πάνε στην τάξη τους

🆘 Νηπιαγωγείο Σεληνίων. Άθλια και επικίνδυνη κατάσταση προαύλιου χώρου.

🆘Νηπιαγωγείο Αλώνια, με ποντίκια.

🆘Χωρίς κανένα έλεγχο στατικής επάρκειας στα σχολεία.

🆘Ελλειπής θέρμανση.

🆘 Σχολεία χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας
Είναι γεγονός, πως δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε, άρα θα πρέπει κάποιες φορές, όταν αναλαμβάνουμε θέση ευθύνης, να κάνουμε και τις επιλογές μας. Διαφορετικά, ασυνείδητα ή όχι μπορεί κάποιος να υποβάλλει στη βάσανο της αναποτελεσματικότητας και των χαμένων ευκαιριών τον δήμο στον οποίο προΐσταται!

Αντί ο δήμαρχος να επιδίδεται σε κινήσεις εντυπωσιασμού, θα έπρεπε να σκεφτεί ότι με απλό θεατή την αντιδήμαρχο Παιδείας, τα προβλήματα των σχολείων μένουν έρμαια, διότι η ανάληψη ευθύνης και η διοίκηση δεν λειτουργεί με Σαββατοκύριακα, αργίες και καλοκαίρια, όταν τα σχολεία είναι κλειστά. Να σας θυμίσουμε ότι σε κάθε περίπτωση, υπάρχει και η παραίτηση όπου για πρακτικούς λόγους αλλά και για λόγους ευθιξίας, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε. Εμείς κατανοούμε ότι από έναν ανύπαρκτο αντιδήμαρχο, δεν μπορεί να έχει κανείς υψηλές απαιτήσεις, αλλά θα περιμέναμε να είχατε εσείς υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό σας.

Αραβανή Υβόνη
Δημοτική Σύμβουλος 

error: Content is protected !!