Η απάντηση της κας. Νουφράκη Η απάντηση της κας. Νουφράκη
Λόγοι δημοσιογραφικής δεοντολογίας μας υπαγορεύουν να αναρτήσουμε την απάντηση της υπευθύνου του τμήματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Σαλαμίνας. Φυσικά η απάντηση της κας... Η απάντηση της κας. Νουφράκη

Λόγοι δημοσιογραφικής δεοντολογίας μας υπαγορεύουν να αναρτήσουμε την απάντηση της υπευθύνου του τμήματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Σαλαμίνας. Φυσικά η απάντηση της κας Νουφράκη και όσα αναφέρονται σε αυτήν δεν θα μείνουν αναπάντητα.

Η απάντηση της κας Νουφράκη:

“Διακινείται στο διαδίκτυο, άρθρο υπογεγραμμένο από φερόμενο δημοσιογράφο όπου αναφέρει πως γατάκι εγκλωβίστηκε στο χώρο αποθήκευσης των ζωοτροφών, μετά από απέλπιδες φωνές κατέληξε και αμέσως μετά η δυσοσμία που υπήρχε σε όλο το κτήριο μας έκανε να το αναζητήσουμε.

Η δημοσιογραφική δεοντολογία επιβάλλει τη διασταύρωση της “είδησης” πριν τη δημοσίευση. Βέβαια η δημοσιογραφική δεοντολογία δεσμεύει μόνο όσους είναι δημοσιογράφοι.

Θα απαντήσω για να γνωρίζουν οι φιλόζωοι πολίτες.

Το γατάκι ΔΕΝ βρέθηκε ΠΟΤΕ στην αποθήκη των ζωοτροφών καθώς αυτή είναι ΠΑΝΤΑ κλειδωμένη και ασφαλής .Το γατάκι βρέθηκε στον χώρο της εισόδου του παλιού Δημαρχείου τραυματισμένο και ΩΣ ΩΦΕΙΛΑ μεταφέρθηκε ΖΩΝΤΑΝΟ σε κτηνίατρο, η οποία φυσικά και μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Ένας κοινός νους μπορεί να καταλάβει πως ένας ζωντανός οργανισμός δε γίνεται να σφαδάζει από τους πόνους, να πεθαίνει και να μυρίζει “όλο το κτίριο” μέσα σε λίγα λεπτά.

Δε θα σχολιάσω την ειρωνεία σας όσον αφορά το πρόσωπο μου και τη δουλειά μου.

Κριτής όλων ,δυστυχώς για σας ,είναι οι πολίτες.

Φυσικά , επιφυλάσσομαι επί παντός νομίμου δικαιώματος μου.

Υ.Γ. 1. Εάν οι πληροφοριοδότες σας άκουγαν το γατάκι να ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΑΝ, είναι μεγάλη ντροπή τους.

Δεύτερον, εάν υπονοεί κάποιος από τους πληροφοριοδότες σας ότι άκουγα το γατάκι και δεν με ένοιαζε, τότε προσπαθεί απλά να με συκοφαντήσει, κάνοντας ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΏΝΑ….

Και κάτι ακόμα…οι εστίες βρωμας και δυσωδίας, αργά ή γρήγορα αποκαλύπτονται. Ας φροντίσουμε να μην τις φέρνουμε στο σπιτικό μας ή στην δουλειά μας γιατί θα ΖΕΧΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΛΊΓΟ…

Υ. Γ. 2 Το γατάκι της φωτογραφίας έχει ήδη υιοθετηθεί.

Αυτή είναι η πρώτη και τελευταία φορά που μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω σε τέτοιες συκοφαντίες.

Καθείς έφ ώ ετάχθη…”

error: Content is protected !!