Ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση στο πρόβλημα  περιοχής Ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση στο πρόβλημα  περιοχής
Τους τελευταίους 2 μήνες έχουν γεμίσει με κλαδιά και εξωοικιακά σκουπίδια οι κάδοι της οδού Κοιμήσεως της Θεοτόκου και του χώρου που βρίσκεται πλησίον... Ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση στο πρόβλημα  περιοχής

Τους τελευταίους 2 μήνες έχουν γεμίσει με κλαδιά και εξωοικιακά σκουπίδια οι κάδοι της οδού Κοιμήσεως της Θεοτόκου και του χώρου που βρίσκεται πλησίον της εκκλησίας επί της οδού Καλέργη. Οι χώροι έχουν γίνει εστία μικροβίων και ανησυχούμε τόσο για τον κίνδυνο πυρκαγιάς, αλλά και για την δημόσια υγεία. Επισυνάπτονται φωτογραφίες και η δημοσιοποίηση του προβλήματος γίνεται μήπως μπορέσουν οι κάτοικοι να βρούνε ανταπόκριση από τους αρμόδιους φορείς του δήμου και περισσότερο δε από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας.

Δεν είναι μόνο θέμα δημόσιας υγείας, αλλά και ασφάλειας του δάσους, αλλά και των ίδιων των ανθρώπων. Οι εικόνες αποτελούν ΝΤΡΟΠΗ τόσο για τους μόνιμους κάτοικους αλλά και τους επισκέπτες του οικισμού…κάντε κάτι άμεσα για το καλό ΟΛΩΝ!!!

Παρατήρηση “ΦΩΝΗΣ” : Πάμπολες κραυγές ακούγονται από την περιφέρεια κυρίως του νησιού για την αποκομιδή των σκουπιδιών μετά των σχετικών φωτογραφιών. Φαίνεται ότι η δημοτική αρχή παρά την ωραιοποιημένη εικόνα που θέλει να παρουσιάσει χάνει και αυτή τη μάχη από νωρίς μάλιστα το καλοκαίρι.

error: Content is protected !!